Κώστας Καραφώτης: “Η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι”

Κώστας Καραφώτης: “Η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι”
Ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show" GLOMEX

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε για το Fame Story και τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στο ζωή του. "Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε μέρα και κάθε βράδυ τι αξίζω", είπε μιλώντας στο "2Night Show".

Ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στο πλατό του “The 2Night Show” και παρέα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν του τραγουδιστή, τα πρώτα βήματα στη μουσική σκηνή μέσα από το Fame Story, αλλά και τις φοβίες που γεννήθηκαν εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας.

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το απολάμβανα περισσότερο και θα ήμουν ο εαυτός μου. Όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να μου λένε πιο πολλές φορές την αλήθεια και όχι τι να κάνω”, αναφέρει ο τραγουδιστής για τη ζωή μετά το ριάλιτι.

“Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story ήταν σαν ένα τρένο, το οποίο φεύγει με τέτοια ταχύτητα, που δεν προλαβαίνεις να πεις και να νιώσεις τίποτα. Πολλές φορές έρχεται κόσμος και με συναντάει, με ρωτάει για το ριάλιτι και δεν θυμάμαι τίποτα. Ήταν πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί τότε. Αυτό που μας ένοιαζε τότε ήταν πως ο κόσμος μας αγαπάει.

Μετά το Fame Story κατάλαβα ότι η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι, με ξέρουν και περιμένουν κάτι από εμένα. Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε μέρα και κάθε βράδυ τι αξίζω”, εξηγεί ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσον αφορά στο αν ένιωσε ποτέ συνάδελφοι να τον υποτιμούν λόγω του ότι βγήκε από το Fame Story ο Κώστας Καραφώτης απάντησε “Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το ένιωσα. Έχουν ειπωθεί πράγματα. Σε μένα δεν ήρθε ποτέ κανείς να μου πει “Έλα μωρέ βγήκες από το παιχνίδι”. Αντιθέτως χτύπησε το τηλέφωνο μετά από κάποια χρόνια και ήταν σπουδαία ονόματα”.

Όπως εξηγεί, στο παρελθόν ήρθε αντιμέτωπος με φοβίες. “Έχω περάσει φοβία με τις κάμερες και την πολυκοσμία. Δεν μπορούσα να περπατήσω ανάμεσα σε 100 άτομα, εκτός κι αν ήταν για δουλειά”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα