Κωστέτσος: Το ατύχημα της μητέρας του και τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο

Κωστέτσος: Το ατύχημα της μητέρας του και τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο
Βασίλειος Κωστέτσος Instagram / @vassilioskostetsos

Στο νοσοκομείο πέρασε τα Χριστούγεννα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας λόγω της μητέρας του. Οι αναρτήσεις του στο Instagram, που ανησύχησαν τους θαυμαστές του.

Δύσκολα ήταν τα τελευταία 24ωρα για τον Βασίλειο Κωστέτσο, καθώς η μητέρα του είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστό στους ακόλουθούς του πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

“Σε όλους αυτούς που με καταριούνται τους ευχαριστώ και τους εύχομαι να είμαι καλά να αντιμετωπίζω τις κατάρες τους! Καλά Χριστούγεννα…”, έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές τους ανησύχησαν, όπως ήταν λογικό, και σε ερωτήσεις που του έκαναν σχετικά με την υγεία του, εκείνος αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε εκεί.

Είχε πέσει από χθες το βράδυ η μητέρα μου και είχε χτυπήσει Πολύ άσχημα στο κεφάλι και την βρήκαμε το πρωί μέσα στα αίματα και την έχουμε φέρει στο ΚΑΤ”, απάντησε ο σχεδιαστής σε ένα από τα σχόλια της ανάρτησής του.

Instagram / @vassilioskostetsos


Στη δεύτερη ανάρτησή του, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε πως η μητέρα του βγήκε από το νοσοκομείο και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε αυτές τις μέρες.

Πρωί μπήκαμε….βράδυ βγήκαμε…. Θα έχω να τις θυμάμαι αυτές τις γιορτές έτσι και αλλιώς….Έζησα και είδα αρκετά! Αυτές τις μέρες! Ευχαριστώ τον «κόσμο μου» & «όλο τον κόσμο» μου που με στήριξε και με στηρίζει…ψυχολογικά αυτές αλλά και «όλες τις στιγμές» με ανιδιοτελείς ευχές γεμάτες καλοσύνη και θετική αύρα! Και εγώ από την πλευρά μου θα είμαι πάντα νοερά δίπλα τους στέλνοντας όλη την Αγάπη μου και τις ευχές μου να είστε καλά! Μέσα από την ψυχή μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα