Κουέντιν Ταραντίνο: Ποιο διάσημο μοντέλο παντρεύτηκε στα 55 του

Κουέντιν Ταραντίνο: Ποιο διάσημο μοντέλο παντρεύτηκε στα 55 του
Ο αμερικανός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο Eric Jamison/Invision/AP

Ποια είναι η καλλονή που τον έπεισε να αφήσει πίσω την "άσωτη" ζωή. Είναι 20 χρόνια μικρότερη και διατηρεί σχέση (με διαλείμματα) με τον διάσημο σκηνοθέτη από το 2009.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο, ένας από τους “ορκισμένους” εργένηδες του Χόλιγουντ, άφησε πίσω του την “άσωτη” ζωή και είναι πλέον ένας παντρεμένος άνδρας.

Ο 55χρονος σκηνοθέτης του Pulp Fiction παντρεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης την αρραβωνιαστικιά του Ντανιέλα Πικ, στο Λος Άντζελες. Η Πικ είναι μοντέλο και τραγουδίστρια από το Ισραήλ, ηλικίας 35 ετών.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή, την οποία όμως θα ακολουθήσει μια μεγαλοπρεπής δεξίωση.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2017, ενώ ήταν ήδη ένα χρόνο μαζί. Γνωρίστηκαν το 2009 όταν ο Ταραντίνο βρέθηκε στο Ισραήλ για την προώθηση της ταινίας του Inglourious Basterds.

Η κοινή τους πορεία δεν ήταν χωρίς σκαμπανεβάσματα, αφού αρκετές φορές το ζευγάρι χώρισε και τα ξαναβρήκε, προτού τελικά αρραβωνιαστεί πέρυσι το κακολαίρι.

Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του σκηνοθέτη, ο οποίος πάντα συνήθιζε να λέει στις συνεντεύξεις τους ότι οι ταινίες του είχαν προτεραιότητα σε σχέση με την προσωπική του ζωή.

Η Πικ ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και μάλιστα είχε εμφανιστεί μαζί με την αδερφή της ως ντουέτο εκπροσωπώντας το Ισραήλ στην Eurovision του 2005.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα