Κριστιάνα Μπέτα: Είναι ζωγράφος, εμπνέεται από τη ζωή και είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας

Κριστιάνα Μπέτα: Είναι ζωγράφος, εμπνέεται από τη ζωή και είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας
Κριστιάνα Μπέτα glomex

Η Κριστιάνα Μπέτα ή Betta K. όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική της έκθεση ζωγραφικής και μίλησε για την Τέχνη και τη διάσημη μητέρα της.

Τη Κριστιάνα Μπέτα υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας (03/04) στο πλατό του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας.

Η νεαρή καλλιτέχνις με αφορμή την παρουσίαση της δεύτερης ατομικής της έκθεσης με τίτλο “Through my eyes” στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το πώς μπήκε στη ζωή της η τέχνη της ζωγραφικής, τις πηγές έμπνευσής της, αλλά και τη διάσημη μητέρα της, αφού είναι κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Έχοντας τελειώσει το Πολιτικό της Νομικής και με μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά, η ίδια βρέθηκε στο Λονδίνο όπου σπούδασε Νομική, ωστόσο γρήγορα την κέρδισε η τέχνη.

“Επειδή ζωγράφιζα από πολύ μικρή, είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερή που και οι δύο μου οι γονείς με παρότρυναν να ασχοληθώ με τις τέχνες, οπότε δεν τους ήρθε ξαφνικά. Εν μια νυκτί αποφάσισα ότι αφήνω τη Νομική και έφυγα από τη δουλειά μου”, δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι επηρεάστηκε από το γεγονός ότι μεγάλωσε σε ένα σπίτι με έναν καλλιτέχνη και είχε αυτά τα ερεθίσματα.

Όσο για το από πού αντλεί έμπνευση, η νεαρή ζωγράφος δήλωσε πως εμπνέεται από τη ζωή και εξήγησε πως “επειδή είμαι πολύ παρατηρητικός άνθρωπος και θεωρώ αυτό που κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς είναι ότι παραβλέπουμε τις λεπτομέρειες και βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, ενώ όλη η ομορφιά είναι στη λεπτομέρεια. Εμπνέομαι από μικρά καθημερινά πράγματα και προσπαθώ να τα αποτυπώνω“.

Η ίδια μίλησε και για τη στενή σχέση που έχει με τη μητέρα της και την αδερφή της Αντριάνα Φουστάνου, αναφέροντας πως είναι οι τρεις τους είναι πολύ δεμένες, ενώ δεν έκρυψε πως η μία συμβουλεύει την άλλη και στα προσωπικά της.

“Είμαστε πολύ δεμένες, επειδή μένουμε στο ίδιο σπίτι και με τη μαμά και με την αδελφή μου, είμαστε ένα. Είναι φανταστικό το να μεγαλώνουν τρεις γυναίκες σε ένα σπίτι. Τα συζητάμε όλες όλα”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η Νατάσα Θεοδωρίδου υπάρχει πιθανότητα να παντρευτεί ξανά στο μέλλον, η ίδια δήλωσε: “Δε νομίζω, αλλά αν είναι ευτυχισμένη, γιατί όχι; Εγώ θέλω οι γονείς μου να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους, αν θέλουν να παντρευτούν ας παντρευτούν, αν δεν θέλουν δεν θα παντρευτούν. Η ζωή είναι μικρή, πρέπει να περνάμε καλά. Αυτό πιστεύω”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα