Η Lady Gaga απάντησε στις φήμες αν είναι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Lady Gaga απάντησε στις φήμες αν είναι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ
Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ Chris Pizzello/Invision/AP

Τέλος στις φήμες και τα κουτσομπολιά αποφάσισε να δώσει η "οσκαρούχος" πλέον τραγουδίστρια, μετά το "καυτό" ντουέτο με τον συμπρωταγωνιστή της στη σκηνή της 91ης απονομής των Όσκαρ.

Ο τίτλος της ταινίας μπορεί να ήταν “Ένα αστέρι γεννιέται”, η σκέψη στα μυαλά όλων όμως ήταν ότι μάλλον… “ένα ειδύλλιο γεννήθηκε”. Τους τελευταίους μήνες η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έδωσαν τροφή σε αμέτρητες φήμες και κουτσομπολιά, που τους ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Από την πρεμιέρα της ταινίας “A star is born” και καθ’όλη τη διάρκεια της “σεζόν” των βραβείων οι δυο τους δεν σταμάτησαν στιγμή να πλέκουν ο ένας το εγκώμιο του άλλου, να κυκλοφορούν χέρι – χέρι, να ανταλλάζουν τρυφερά λόγια και βλέμματα σε… βαθμό παρεξηγήσεων. Η δε ερμηνεία τους στο τραγούδι “Shallow” στην απονομή των Όσκαρ, έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης και έκανε το Ίντερνετ να “λιώσει” αναζωπυρώνοντας τις φήμες ότι κάτι παραπάνω συμβαίνει…

Μετά την απονομή και με τον “αέρα” της βραβευμένης με Όσκαρ δημιουργού πλέον, η Lady Gaga αποφάσισε να δώσει οριστική και χωρίς περιστροφές απάντηση μέσω των λογαριασμών της στα social media: “Δε θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με έναν αληθινό φίλο και καλλιτεχνική ιδιοφυΐα”.

Συνόδευσε δε την ανάρτηση με μία φωτογραφία από το ντουέτο τους, στην οποία αυτή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και εκείνος… ίσα που διακρίνεται. Οι “καρδούλες” από τους ακόλουθους έπεσαν βροχή, αφού το κοινό διψά για λίγο ακόμη χολιγουντιανό ρομάντζο.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα