Λάκης Κομνηνός: “Με τη Ναθαναήλ δεν ταιριάζαμε, αλλά έπρεπε να βγαίνει το μεροκάματο”

Λάκης Κομνηνός: “Με τη Ναθαναήλ δεν ταιριάζαμε, αλλά έπρεπε να βγαίνει το μεροκάματο”
Ο Λάκης Κομνηνός στην εκπομπή "Αυτός κι ο Άλλος" ΕΡΤ

Για τις ταινίες "Γοργόνες και Μάγκες" και "Εκείνο το καλοκαίρι", τη σχέση του με τις γυναίκες συναδέλφους του, αλλά και τον Γιώργο Λάνθιμο, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Λάκης Κομνηνός βρέθηκε καλεσμένος των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή “Αυτός κι ο Άλλος” στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στις ταινίες του, την καριέρα του, την Έλενα Ναθαναήλ, τη σχέση του με τις γυναίκες συναδέλφους του, αλλά και στον σύγχρονο κινηματογράφο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις ταινίες “Γοργόνες και Μάγκες” και “Εκείνο το καλοκαίρι” αποσαφηνίζοντας το τι ήταν αυτό που τις διατήρησε αναλλοίωτες στο χρόνο. Παράλληλα, αποκάλυψε και γιατί δεν αισθάνεται καλά όταν τις ξαναβλέπει, κάτι που συνήθως αποφεύγει να κάνει. Όπως είπε, πλέον τις βλέπει με την κριτική ματιά του θεατή.

Μίλησε, επίσης, για την σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ. Ο Λάκης Κομνηνός δήλωσε πως την γνώρισε όταν ήταν μόλις 16 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στην αρχική τους απόσταση, αλλά και για τη φιλία που αναπτύχθηκε αργότερα.

Αναφερόμενος στο αν υπήρχε κάποιο φλερτ με συμπρωταγωνίστριά του κατά το παρελθόν, είπε ότι δεν θυμάται, αλλά και ότι αν θυμόταν δεν θα το έλεγε. “Μέσα στην αγωνία για να παίξεις ένα ρόλο, πρέπει να είσαι πολύ ψυχρός και χυδαίος για να σκεφτείς και να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι παίζοντας έναν ρόλο. Τις θαύμαζα, αλλά ως εκεί”.

Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε, επίσης, για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοφιλία του στην κορύφωσή της. “Μακριά από μένα, ντρεπόμουν να είμαι star. Ήθελα να επιλέξω ένα δρόμο σεμνότητας, διαφορετικό”, δήλωσε. 

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον σύγχρονο κινηματογράφο, αναφερόμενος στον Γιώργο Λάνθιμο και την “μοναδικότητα” του Έλληνα σκηνοθέτη. “Μ’ αρέσει, έχει μια ιδιαιτερότητα η ματιά του. Έχω δει όλες τις ταινίες του”, δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα