Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Λάουρα Νάργες Instagram/lauranarjes

Γονείς θα γίνουν για πρώτη φορά η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ και σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί. Τα σχέδια γάμου του ζευγαριού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και θα υποδεχθούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, όπως έγινε γνωστό μέσα από την τηλεόραση του MEGA και την εκπομπή “Πάμε Δανάη!” διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον προσεχή Ιούνιο.

Οι δυο τους δεν έκρυψαν ποτέ το πόσο ερωτευμένοι είναι ενώ η Λάουρα Νάργες είχε αποκαλύψει πως εκείνη και ο αγαπημένος της είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα του Alpha η Λάουρα Νάργες είχε αναφερθεί στα σχόλια που ακούει από τους στενούς της φίλους πως εκείνη και ο σύντροφός της είναι στα… “μέλια” και εντελώς αυθόρμητα είχε σχολιάσει πως οι ίδιοι άνθρωποι θα “τσακωθούν” για το ποιος θα είναι ο κουμπάρος!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα