Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το ζευγάρι που έχει γεμίσει το instagram με “καρδούλες”

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το ζευγάρι που έχει γεμίσει το instagram με “καρδούλες”
Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες Instagram

Σχέση διατηρούν τον τελευταίο χρόνο η γνωστή παρουσιάστρια με τον "μικρό τυμπανιστή" των παιδικών μας χρόνων. Τα σχόλια στο Instagram που τους "πρόδωσαν".

Μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο τα σχόλια στα social media, ωστόσο, λίγο τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα αυτό της εφημερίδας “Ontime”, το νέο της βήμα δεν έμεινε για πολύ καιρό κρυφό, τουλάχιστον όχι πάνω από έναν χρόνο, διάστημα στο οποίο φαίνεται ότι διατηρεί σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι.

Πρόκειται για τον μουσικό που γνωρίσαμε από τους ύμνους που έψελνε, Χριστούγεννα και Πάσχα, όταν ακόμη ήταν εννέα ετών, ενώ 10 χρόνια αργότερα τον είδαμε στο “The Voice” να ερμηνεύει το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Νίκου Βέρτη.

Οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι, ενώ την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν μαζί στη Ρόδο και βρέθηκαν σε μεγάλο event, βοηθώντας παράλληλα και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, τα σχόλια της Λάουρα Νάργες στον Χρήστο Σαντικάι, σε πολλές από τις αναρτήσεις του, τους “πρόδωσαν”, με τη γνωστή παρουσιάστρια να φροντίζει συχνά-πυκνά να εκθειάζει τις μουσικές ικανότητες του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα