Λάρι και Σον Κινγκ: Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου – Οι φήμες για απιστία

Λάρι και Σον Κινγκ: Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου – Οι φήμες για απιστία
Λάρι Κινγκ και Σον Κινγκ Jordan Strauss/Invision/AP

Χωρίζουν οι δρόμοι του 85χρονου Λάρι Κινγκ και της όγδοης συζύγου του. Ο ταραχώδης γάμος, οι εξωσυζυγικές σχέσεις της 59χρονης Σον και η ντροπή του πολυβραβευμένου δημοσιογράφου.

Διαζύγιο παίρνουν ο Λάρι Κινγκ και η όγδοη σύζυγός του, Σον Κινγκ , μετά από περίπου 22 χρόνια γάμου, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος τους στο People.

Ο 85χρονος Λάρι και η 59χρονη Σον παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Λάρι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ως αιτία χωρισμού αναφέρονται οι ασυμβίβαστες διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Λάρι Κινγκ και Σον Κινγκ Richard Shotwell/Invision/AP

Ο γάμος τους ήταν ταραχώδης: Πηγές ανέφεραν το 2016 πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν συντετριμμένος, λόγω μακρόχρονης εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

Άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος είχαν υποστηρίξει για τη φερόμενη απιστία της συζύγου του: “Είναι αλήθεια και ο Λάρι είναι εντελώς αμήχανος και ντροπιασμένος από όλα αυτά. Δεν ξέρει τι να κάνει”.

Παράλληλα, άλλες πηγές είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σον είχε πει στον εραστή της ότι ο γάμος της με τον Larry είχε προ πολλού τελειώσει.

Λάρι Κινγκ και Σον Κινγκ Charles Sykes/Invision/AP

Ωστόσο, παρά τα όσα ανέφεραν οι πηγές την τελευταία περίοδο, το ζευγάρι αρνούνταν κάθε είδηση και πληροφορία περί απιστίας και εξωσυζυγικής σχέσης.

“Οι φήμες είναι αυτό που είναι: φήμες. Και σας λέω την αλήθεια, δεν τους δίνω καμία προσοχή”, είχε δηλώσει ο Λάρι το 2016 όταν είχε γίνει σάλος με τις φήμες για απιστία της συζύγου του.

Η Σον τότε υποστήριζε με το ίδιο πάθος το ίδιο: “Πρέπει να φτιάξεις ένα σκληρό κέλυφος γύρω σου και να μην επιτρέπεις σε αυτά να σε πληγώνουν εσωτερικά”.

Λάρι Κινγκ και Σον Κινγκ Richard Shotwell/Invision/AP

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Το 2010 το είχε κάνει ξανά, υποστηρίζοντας πως η Σον είχε συνάψει σχέση με έναν από τους προπονητές μπέιζμπολ του γιου της.

Τότε, η Σον είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, ωστόσο, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να προσπαθήσει ξανά και να συνεχίσει να είναι μαζί.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Λάρι παντρεύτηκε άλλες επτά φορές στο παρελθόν, ενώ η Σον άλλη μία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα