Lauren Hashian: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του “The Rock”

Lauren Hashian: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του “The Rock”
Lauren Hashian και Dwayne Johnson Jordan Strauss/Invision/AP

Ποια είναι η Lauren Hashian, ποιο είναι το background της και με τι ασχολείται; Καταγράφουμε πέντε σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την πανέμορφη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού Dwayne Johnson.

Μόλις πριν από μερικές μέρες, ο πασίγνωστος ηθοποιός Dwayne Johnson ή αλλιώς “The Rock” παντρεύτηκε την, επί σειρά ετών, σύντροφό του, Lauren Hashian, στη Χαβάη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν από την είδηση, καθώς, αφενός δεν γνώριζαν πως το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί μέχρι στιγμής (λόγω της μακρόχρονης σχέσης τους) και, αφετέρου, γιατί δεν ήξεραν ποια ακριβώς είναι η Lauren Hashian, μιας και κρατά χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια.

Ποια είναι τελικά η Lauren Hashian, ποιο είναι το background της και με τι ασχολείται; Καταγράφουμε πέντε σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν:

1. Καταγωγή και οικογένεια

Η Lauren Hashian γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1984 στην πόλη Lynnfield της Μασαχουσέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει Αμερικανική υπηκοότητα και η εθνικότητά της είναι ανάμεικτη, καθώς έχει αρμενική, δανική και γερμανική καταγωγή. Οι γονείς της είναι οι Sib και Suzanne Hashian, ενώ έχει δύο αδέρφια τον Adam και την Aja Hashian.

2. Είναι κόρη του ντράμερ Sib Hashian

Ο πατέρας της είναι ο παγκοσμίου φήμης μουσικός, Sib Hashian, ο οποίος υπήρξε ντράμερ της ροκ μπάντας Boston. Φαίνεται, λοιπόν, πως η Lauren είχε το “μικρόβιο” της μουσικής από τον πατέρα της! Οι δυο τους συνεργάστηκαν για μια περίοδο, πραγματοποιώντας δύο κοινές παραστάσεις. Ο πατέρας της πέθανε το 2017.

3. Πώς γνωρίστηκαν με τον Dwayne Johnson

Γνωρίστηκαν στη Βοστώνη το 2006, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του ηθοποιού με τίτλο “The Game Plan”. Εκείνη την εποχή ο Johnson ήταν παντρεμένος με τη Dany Garcia, με την οποίο έχει μια κόρη, τη Simone. Όταν το ζευγάρι χώρισε 2007, ο Dwayne και η Lauren ήρθαν κοντά και ξεκίνησαν μια όμορφη σχέση.

4. Είναι στιχουργός και τραγουδίστρια

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως τραγουδίστρια στην πλατφόρμα SoundCloud, ανεβάζοντας τη μουσική της. Από τότε μέχρι σήμερα η Lauren κυκλοφόρησε αρκετά singles, όπως τα: “Samson”, “Only You”, “Go Hard”. επίσης, ήταν μία από τις φιναλίστ στο αμερικανικό μουσικό ριάλιτι για ταλέντα “R U The Girl” το 2005, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

5. Ο γάμος μετά από 12 χρόνια

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση για 12 ολόκληρα χρόνια και έχει ήδη δύο παιδιά, ωστόσο, δεν είχε δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Στις 18 Αυγούστου 2019 οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Χαβάη, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από τον γάμο τους, όπως και η ίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα