Λένα Δροσάκη: Η ποινή του Φιλιππίδη και οι λόγοι του χωρισμού με τον Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Η ποινή του Φιλιππίδη και οι λόγοι του χωρισμού με τον Μπουρδούμη
Λένα Δροσάκη glomex

Για τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι".

Με τον χωρισμό της με τον γνωστό ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη να πέφτει σαν κεραυνός στους καλλιτεχνικούς -και όχι μόνο- κύκλους η Λένα Δροσάκη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (07/05) στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ποινή του Πέτρου Φιλιππίδη στην πολύκροτη δίκη για την υπόθεση βιασμού.

Μιλώντας με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε φανερά φορτισμένη πως “πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει τώρα και μέχρι το Εφετείο. Αυτές οι υποθέσεις άνοιξαν έναν δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μη φοβούνται να κατηγορήσουν τον άνθρωπο που τους αδίκησε, που τους κακοποίησε. Δεν φτάνει αυτό. Αυτό που συνέβη είναι ο ηθικός λόγος που συμβαίνει, να παίρνει ο ένοχος την ποινή που του αρμόζει. Δεν φτάνει ο άνθρωπος να μιλήσει, αλλά να ξέρει ότι πολεμάει και ότι η κοινωνία τον στηρίζει, κι ο ένοχος παίρνει αυτό που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση και την τιμωρία. Αυτό που έπαθε αυτός ο άνθρωπος, το έπαθε στο σώμα του, στην ψυχική του υγεία. Δεν γυρίζει πίσω, αλλά ηθικά και μόνο γι’ αυτό και συμβαίνει”.

Στη συνέχεια η ίδια σχολίασε την αλλαγή στην προσωπική της ζωή και τόνισε πως ο χωρισμός της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη είναι πολύ νωπός και ακόμα και τώρα, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει μέσα της τι συνέβη.

Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ακόμα ξεκάθαρο ακόμα. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το ‘όλοι μαζί’ έχει πολύ μεγάλο βάρος, γιατί είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως. Το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας”, κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα