Μπουρδούμης – Δροσάκη: Τι έλεγαν πριν από 3 μήνες στο NEWS 24/7 για τη σχέση και τη γνωριμία τους

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Τι έλεγαν πριν από 3 μήνες στο NEWS 24/7 για τη σχέση και τη γνωριμία τους
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης FRANCESCA GIAITZOGLOU - WATKINSON

Περίπου τρεις μήνες πριν, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλούσαν στο NEWS 24/7 για τη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι δυο τους αποφάσισαν, εδώ και περίπου τρεις μήνες, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, κάτι που δεν ήξερε σχεδόν κανείς, παρά μόνο οι κοντινοί τους άνθρωποι.

Η Λένα Δροσάκη έκανε ένα μικρό σχόλιο στο «Πρωινό μας», τονίζοντας πως προτεραιότητα είναι το παιδί της.

«Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», είπε η Λένα Δροσάκη.

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η κοινή συνέντευξη στο NEWS 24/7

Περίπου τρεις μήνες πριν, οι δυο τους είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στη Γεωργία Οικονόμου και το Magazine του NEWS 24/7, όπου είχαν μιλήσει για τη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για τη σχέση τους.

Οι δυο τους μιλούσαν για το πώς η σχέση αυτή τους άλλαξε και τους έκανε πιο φωτεινούς και χαρούμενους, ενώ αναφέρθηκαν και στο πώς κρατούν την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.

“Όλοι πιστεύουν πως γνωριστήκαμε στο “Σόι σου”, όμως δεν ισχύει αυτό. Η γνωριμία μας έγινε στο “Έγκλημα στο Orient Express”. Έκανα με τον Άγγελο Μπούρα καμαρίνι και αυτός συμβαίνει να είναι πολύ φίλος του Αλέξανδρου που ήρθε την Πρωτοχρονιά του 2019 να δει την παράσταση” είχε δηλώσει η Λένα Δροσάκη, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να προσθέτει “όλως περιέργως δεν είχα παράσταση εκείνη την ημέρα περιέργως εξαιτίας διαφόρων συγκυριών. Και αποφάσισα να πάω να δω τον φίλο μου τον Άγγελο με τον οποίο είμαστε κάνουμε πολλή παρέα από τη σχολή”.

“Και μου λέει ο Άγγελος, πάμε μετά για ένα ποτό; Και του λέω πάμε, δεν έχω κανονίσει κάτι. Και πήγαμε…Ε και από εκείνη την ημέρα είμαστε μαζί με τον Αλέξανδρο”, είχε πει η Λένα Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε με τη σειρά του: “Για να πω την αλήθεια, εγώ την είχα ξαναδεί σε μια παράσταση στο θέατρο Τέχνης στο “Όσα η καρδιά μου στην Καταιγίδα” του Άκη Δήμου και μου άρεσε πάρα πολύ και σαν ηθοποιός και σαν γυναίκα. Πήγα και τη χαιρέτησα στο τέλος, της έδωσα συγχαρητήρια, της είπα πως ήταν εξαιρετική και η Λένα ούτε που μου έδωσε σημασία. Βέβαια ήμασταν τότε αλλού ο καθένας, αλλά είναι τρομερό που σχεδόν με αγνοήσε. Έκτοτε ξαναβρεθήκαμε σε μία άλλη πρεμιέρα. Στο Όριεντ Εξπρές, όταν βγήκε στη σκηνή “τα έχασα” πραγματικά. Τη χάζευα..”

“Είχαμε πάει σε ένα μπαρ στην Κυψέλη και η βραδιά κυλούσε ωραία. Έτσι ο Άγγελος κάποια στιγμή αποχώρησε. Θυμάμαι είχαν εμφανιστεί και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι από άλλες παραστάσεις και σκεφτόμουν: Τι θα γίνει τώρα, πολύς κόσμος έχει μαζευτεί…. Ε κάποια στιγμή μείναμε μόνοι μας, πήγε αργά το βράδυ και έκανα μια πρώτη κίνηση…” είπε ο Αλέξανδρος και η Λένα πρόσθεσε “με φίλησε”. Ναι και υπήρχε ανταπόκριση και συνεχίστηκε αυτή η γνωριμία πολύ έντονα…” κατέληξε ο Αλέξανδρος.

“Εγώ θυμάμαι πως εκείνο το βράδυ γελούσα πάρα πολύ. Με είχε πιάσει νευρικό γέλιο με έναν άνθρωπο που δε συμπαθούσα και πολύ” είχε πει η Λένα και ο Αλέξανδρος συμπλήρωσε “ναι θα μπορούσε να πει κανείς πως έχουμε διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές με τη Λένᨔ. “Να εξηγήσω όμως τι εννοώ με το “δε συμπαθούσα”, είπε στη συνέχεια η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τη διέκοψε βιαστικά λέγοντας “αφού το πες ρε αγάπη μου, μην το παίρνεις πίσω”.

“Εννοω πως στον Αλέξανδρο με ενοχλούσε που ήταν πολύ εξωστρεφής. Θα μου πεις παντρευτήκατε ρε παιδιά. Αυτή όμως η εξωστρέφεια είναι κάτι που με τρόμαζε πολύ. Να στο είπα, για να το ξέρεις (τον κοιτάζει γλυκά). Με τρόμαζε γιατί εγώ είμαι πάρα πολύ κλειστή”. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης της χαμογέλασε και της είπε “τελικά όμως ο κλειστός εγώ είμαι…”

Η Λένα Δροσάκη τότε είπε “έχει δίκιο. Στα ουσιώδη είναι πολύ κλειστός. Όσο υπάρχει εγγύτητα οι εξωστρεφείς άνθρωποι για κάποιο λόγο κλειδώνουν”

“Εγώ θυμάμαι πως εκείνη τη νύχτα στην Κυψέλη εκμυστηρεύτηκα σε σένα και στον Άγγελο πως θα ειμαι στην ταινία του Γαβρά. Ενώ μου είχαν πει πως δεν έπρεπε να μιλάω γι αυτό. Το είπα όμως στον Άγγελο που ήταν φίλος μου και ένιωσα πως μπορούσα να εμπιστευτώ και τη Λένα” είπε ο Αλέξανδρος.

"Συνειδητοποιώ καθημερινά τη μεταμορφωτική μαγεία των σχέσεων. Το πως από δύο άτομα γίναμε τρία. Μετά και εμείς οι τρεις αλλάζουμε διαρκώς, μέρα τη μέρα, μήνα τον μήνα…. Και αυτό με σόκαρε στην αρχή, τώρα μου αρέσει" αναφέρει η Λένα Δροσάκη Francesca Giaitzoglou - Watkinson

“Γενικά δε χαρίζω εύκολα κομμάτια του εαυτού μου. Πρέπει να με κερδίσει ο άλλος. Ο Αλέξανδρος το κατάφερε και τον εμπιστεύτηκα.”, είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

“Και εμένα με έχει αλλάξει η Λένα. Είμαι και ζω στο τώρα και είμαι αληθινός. Όχι απλώς εξωστρεφής, όπως με περιέγραψε. Καταρχάς μπορώ και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και αυτά που κουβαλώ σαν άνθρωπος. Κοιτιέμαι σε έναν καθρέφτη και ακολούθως καταθέτω τον εαυτό μου στον άνθρωπό μου. Και στην αρχή αντιστάθηκα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό”, είπε ο Αλ. Μπουρδούμης με τη σειρά του.

“Όλες μου οι σχέσεις έληγαν στα δύο με δυόμισι χρόνια. Είναι καινούριο όλο αυτό που βιώνω τώρα. Και μπορεί να με τρομάζει αυτό το καινούριο, αλλά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω καταφέρει. Έχω την οικογένειά μου πια. Έφυγα από την οικογένεια που ήμουν. Το συνειδητοποιώ μέσα στο σπίτι μας και είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Εγώ ακόμη και σε αυτό αντιστεκόμουν. Στο κινητό μου είχα περασμένο το τηλέφωνο του πατρικού μου και του πατέρα μου με το όνομα “σπίτι”. Πρόσφατα το άλλαξα. Έβαλα το δικό μας σταθερό “σπίτι” και το κινητό του πατέρα μου με το όνομα “μπαμπάς”. Νομίζω είναι συμβολικό του τι αισθάνομαι…”, συνέχισε ο ηθοποιός.

“Προσωπικά, συνειδητοποιώ καθημερινά τη μεταμορφωτική μαγεία των σχέσεων. Το πώς από δύο άτομα γίναμε τρία. Μετά και εμείς οι τρεις αλλάζουμε διαρκώς, μέρα τη μέρα, μήνα τον μήνα…. Και αυτό με σόκαρε στην αρχή, τώρα μου αρέσει”, τόνισε η Λένα Δροσάκη.

Η ζωή μου θέλω να είναι σχέσεις, δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν συνάπτουμε σχέσεις. νιώθω πως γι αυτό έχουμε έρθει στη ζωή. Πόσους καφέδες να πιεις, πόσα ρούχα να βάλεις, αν δεν το μοιραστείς αυτό με έναν άνθρωπο. Οι αληθινές σχέσεις πλουτίζουν την ψυχή. -Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Εγώ είχα εκείνη την περίοδο δύο παραστάσεις και γυρίσματα. Και με παίρνει η Λένα και μου λέει “έλα από το σπίτι να φας, μην πας κατευθείαν στο θέατρο”. Και πήγα. Και εκεί στο τραπέζι μπροστά βλέπω ένα κουτί με μία κορδέλα. Το κουτί εκείνο το “ήξερα”, έβαζα τα τιμολόγια πάντα. Και μου λέει “δε θα ανοίξεις” το δώρο σου; Εγώ νόμιζα πως έχει πάει και έχει πληρώσει την εφορία μου, το ΦΠΑ μου… Και το ανοίγω και βλέπω το τεστ. Πετάγαμε από τη χαρά μας

Λένα Δροσάκη: Σαν τώρα τη θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Μεσολάβησαν πάρα πολλές δυσκολίες μέσα στον κορονοϊό, καθώς ο Αναστάσης είναι παιδί του κορονοϊού, ταλαιπωρηθηκαμε και οι δύο με θέματα υγείας… Αλλά ευτυχώς τώρα μπορούμε και “ξαναπετάμε”.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μας βοηθούν βέβαια και οι γονείς και ο αδελφός της Λένας με το παιδί. Είναι φοβερή τύχη που έχουμε αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μας.

Λένα Δροσάκη: Με τον αδελφό μου δεν υπάρχει η σχέση που έχει. Νιώθω πολύ περήφανη που χτίζει τέτοιες σχέσεις από μωρό. Η ζωή μου θέλω να είναι σχέσεις, δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν συνάπτουμε σχέσεις. νιώθω πως γι αυτό έχουμε έρθει στη ζωή. Πόσους καφέδες να πιεις, πόσα ρούχα να βάλεις, αν δεν το μοιραστείς αυτό με έναν άνθρωπο. Οι αληθινές σχέσεις πλουτίζουν την ψυχή. Και ας συγκρούονται… και μετά τη σύγκρουση βγαινουμε καλύτεροι. Και αυτό προσπαθούσα σε όλη μου τη ζωή, αυτό προσπαθώ και τώρα. Μόνο έτσι εξελισσόμαστε. Είμαι πολύ περήφανη που ο Αλέξανδρος χτίζει μία δυνατή σχέση με τον Αναστάση. Και χαίρομαι που μου κλείνουν την πόρτα και μένω απ έξω. Γιατί οι σχέσεις είναι δυαδικές. Δεν είναι τρίγωνα.

Δε χρειάζεται ρε παιδιά να τα κάνουμε όλα. Και να δουλεύουμε και να μαγειρεύουμε και και και και και… Αν μπορούμε ας ζητήσουμε βοήθεια. Και δεν εννοώ να φυτοζωούμε, απλώς να αλληλοβοηθιόμαστε.

Είναι μεγάλο στοίχημα να μην τριγωνίζουμε τις σχέσεις μας…
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έχει αλλάξει και το γενικότερο σχήμα, γιατί η γυναίκα έχει καθορίσει αλλιώς την καθημερινότητά της. Δεν είναι καθημερινότητα τα οικιακά πλέον.

"Όλες μου οι σχέσεις έληγαν στα δύο με δυόμισι χρόνια. Είναι καινούριο όλο αυτό που βιώνω τώρα, Και μπορεί να με τρομάζει αυτό το καινούριο, αλλά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω καταφέρει" εξομολογείται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης Francesca Giaitzoglou - Watkinson

Λένα Δροσάκη: Ωστόσο επικρατεί η αντίληψη πως επειδή είσαι γυναίκα, μετά τη δουλειά πρέπει να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και βέβαια να μαγειρεύεις. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί να μη βοηθήσει και ο Αλέξανδρος; Σε μία τηλεοπτική μου συνέντευξη ανέφερα πρόσφατα πως τώρα δεν μαγειρεύουμε ούτε εγώ ούτε Αλέξανδρος γιατί δεν προλαβαίνουμε, πως μαγειρεύει η μητέρα μου. Το πιστεύεις πως δέχτηκα σχόλια του τύπου “δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε παιδιά και θέλετε να σας μαγειρεύουν οι άλλοι”. Και λέω κοίτα πώς σκέφτονται. Γιατί είναι κακό που είμαι τυχερή και έχω τη μητέρα μου και με βοηθά;

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα