'Λύγισε' ο Τσακ Νόρις: Γιατί εγκατέλειψε την καριέρα του στο σινεμά

FILE - In this Dec. 2, 2010, file photo, actor Chuck Norris stands following a ceremony in Garland, Texas. Norris wrote about Dianna DeCioli in his 2004 memoir titled Against All Odds, acknowledging that the daughter was the result of a fling he had while married in late 1962. (AP Photo/Tony Gutierrez, File)
FILE - In this Dec. 2, 2010, file photo, actor Chuck Norris stands following a ceremony in Garland, Texas. Norris wrote about Dianna DeCioli in his 2004 memoir titled Against All Odds, acknowledging that the daughter was the result of a fling he had while married in late 1962. (AP Photo/Tony Gutierrez, File) AP

Το λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να παρατήσει την καριέρα του στον κινηματογράφο αποκάλυψε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ταινιών δράσης

Όλοι γνωρίζουμε τουλάχιστον ένα ανέκδοτο που να αποδεικνύει πόσο "άτρωτος" και πανίσχυρος είναι ο Τσακ Νόρις. Ο ίδιος όμως εμφανίστηκε πρόσφατα πιο ανθρώπινος από ποτέ, συγκλονίζοντας με την αποκάλυψη για το λόγο που τον κρατάει μακριά από το σινεμά τελευταία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αγαπημένη του σύζυγο.

Η 54χρονη Τζένα πάσχει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα, που σύμφωνα με τον ηθοποιό προήλθαν από δηλητηρίαση που της προκάλεσε μία μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με το ζευγάρι, το πρόβλημα προκλήθηκε από το γαδολίνιο, ένα από τα συστατικα που χρησιμοποιούνται ευρέως ως σκιαγραφικά απεικόνισης στις μαγνητικές τομογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα φέρεται να προήλθε από ένεση που της έγινε πριν από την εξέταση. "Μέσα σε λίγες ώρες ένιωσα όλο μου το σώμα να καίγεται. Και το κάψιμο να εξαπλώνεται" περιγράφει η ίδια. Για μήνες, η όμορφη κυρία Νόρις έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι έχοντας συνέχεια στο πλευρό της το σύζυγό της να τη φροντίζει.

"Ολη μου η ζωή αφιερώθηκε στη Τζένα" λέει ο ίδιος από την πλευρά του, αποκαλύπτοντας γιατί αποσύρθηκε από την "ενεργό δράση" για τόσο μεγάλο διάστημα.

HOLLYWOOD, CA - AUGUST 15:  Chuck Norris and Gena O'Kelly at Lionsgate World Premiere Of
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 15: Chuck Norris and Gena O'Kelly at Lionsgate World Premiere Of "The Expendables 2" held at Grauman's Chinese Theatre on August 15, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Eric Charbonneau/Invision/AP Images) ERIC CHARBONNEAU/INVISION/AP

Αν και το ζευγάρι είχε κρατήσει το πρόβλημα κρυφό στην αρχή, πλέον είναι αποφασισμένο να μιλήσει γι΄αυτό. Η Τζένα κατέθεσε άλλωστε αγωγή κατά φαρμακευτικών εταιρειών, ζητώντας χρηματική αποζημίωση, καθώς τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τα 2 εκατ. δολάρια όλο αυτό το διάστημα.

Σημειώνεται ότι επίσημα, δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν το γαδολίνο με τα συμπτώματα που παρουσίασε η Τζένα. Το ζευγάρι πάντως είναι αποφασισμένο να ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για ανθρώπους που ενδέχεται να έχουν επιμολυνθεί με αυτό, στο πλαίσιο ανάλογων εξετάσεων.

Φωτό: AP Photo/Tony Gutierrez, File, Eric Charbonneau/Invision/AP Images

SHARE:

24Media Network