“Λύγισε” on air η Σοφία Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της

“Λύγισε” on air η Σοφία Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της
Η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» Mega

Για τον κορονοϊό, το τι άνθρωπος είναι και την απώλεια της μητέρας της, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη. Συγκινήθηκε και η Αθηναΐς Νέγκα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» των Αθηναΐδας Νέγκα και Μένιου Σακελλαρόπουλου στο Mega βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη.

Όπως αποκάλυψε, αν και η επικοινωνία είναι κάτι που της δίνει χαρά, δεν είναι κοινωνική, αλλά πολύ… μονόχνωτη ως άνθρωπος.

«Είμαι επικοινωνιακή, αλλά όχι κοινωνική. Το καλύτερο μου είναι να είμαι στο σπίτι και να μην με ενοχλεί άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά. Ενώ οι πραγματικοί της φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε επίσης πως την ανησυχεί πολύ ο κορονοϊός, μάλιστα μετά την παράσταση «Η ζωή μετά» στην οποία παίζει αποφεύγει τις αγκαλιές με τον κόσμο γιατί φοβάται.

Εξομολογήθηκε επίσης τις δύσκολες στιγμές που περνά μετά την απώλεια της μητέρας της. «Μου λείπει η μαμά μου, όλα είναι κάτω από μια βάση βαθιάς θλίψης και κενού» είπε συγκινημένη. «Είναι μεγάλη ιστορία της απώλειας της μάνας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα