Madonna: Μετανιώνει για τους δύο γάμους της και δηλώνει εθισμένη στο σεξ

Madonna: Μετανιώνει για τους δύο γάμους της και δηλώνει εθισμένη στο σεξ
Madonna INSTAGRAM @MADONNA

Για το επερχόμενο άλμπουμ της, την καριέρα της, τις ένοχες απολαύσεις της αλλά και για τα πράγματα που έχει μετανιώσει μίλησε η σταρ της ποπ, Madonna.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Madonna (Μαντόνα) σε ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο απαντά σε 50 ερωτήσεις θαυμαστών της.

Στο βίντεο η 64χρονη σταρ της ποπ, απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει τι έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της.

«Να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», δήλωσε η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τον Sean Penn, που ήταν μαζί από το 1985 έως το 1989, και τον Guy Ritchie, με τον οποίο χώρισε το 2008.

Ο Guy Ritchie, φαίνεται να διαφωνεί με την άποψή της, καθώς σε μια παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσε πως ο χρόνος που πέρασε με την Madonna “είναι σίγουρα κάτι που δεν μετανιώνει γιατί αγαπά τα παιδιά που προέκυψαν από τη σχέση τους”.

Όσον αφορά τον Sean Penn, η τραγουδίστρια φαίνεται να αναιρεί το παρελθόν αφού είχε δηλώσει παλαιότερα πως αυτός ήταν ο “έρωτα της ζωής της”.

Η εμμονή με το σεξ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ έκανε και άλλες αποκαλύψεις αφού στη συνέχεια δήλωσε πως η “τρέχουσα αγαπημένη της εμμονή” είναι το σεξ.

Ερωτηθείσα για το πώς συνεχίζει να βρίσκει έμπνευση σε έναν κόσμο που είναι τόσο διαφορετικός απ’ ό,τι όταν ξεκίνησε, η τραγουδίστρια είπε ότι “αν είσαι περίεργος άνθρωπος και δίνεις προσοχή στη ζωή δεν θα σταματήσεις ποτέ να εμπνέεσαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα