Μαίρη Χρονοπούλου: "Είχα φτάσει 120 κιλά - Κάηκα ολόκληρη"

Η Μαίρη Χρονοπούλου papadakispress

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε και πώς κατάφερε να τις ξεπεράσει. Η ηθοποιός εξήγησε το πώς θα ήθελε να «φύγει» από τη ζωή.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή "Super Katerina", όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η σπουδαία ηθοποιός εξομολογήθηκε την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, τονίζοντας πως πάλευε δύο χρόνια για να ξαναπερπατήσει.

«Ήμουν χρόνια παράλυτη.. 120 κιλά. Πέρασα φρικτούς πόνους, κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά. Πέρασα από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Πάλευα για δύο χρόνια με τον φυσικοθεραπευτή μου. Με σήκωσε, περπάτησα και ξαναζώ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πήρα πίσω τη ζωή μου και η ζωή είναι ωραία τελικά».

Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε το πώς θα ήθελε να «φύγει» από τη ζωή, τονίζοντας πως η "μετάβαση σε έναν άλλον κόσμο" θέλει να γίνει "σεμνά".

«Δεν θέλω να ξέρει κανείς πού είμαι. Έτσι θέλω να γίνει, ήρεμα και διακριτικά. Για όνομα του Θεού, όχι κηδείες. Πιστεύω στη σεμνότητα της αποχώρησης. Η μετάβασή μου σε έναν άλλο κόσμο είναι ένα πράγμα πολύ σοβαρό. Θέλω να γίνει σεμνά. Δεν θέλω να γεράσω πολύ. Είμαι ήδη μεγάλη, δεν θέλω να γίνω πολύ μεγάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΑΤΡΟ
ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
24MEDIA NETWORK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ