Μαίρη Μηλιαρέση: Σαν μια κακή ερωτική σχέση αυτή που είχα με την τηλεόραση

Μαίρη Μηλιαρέση: Σαν μια κακή ερωτική σχέση αυτή που είχα με την τηλεόραση
Η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή The 2Night Show Instagram (grigorisarnaoutoglou.official)

Για το "διαζύγιό της" με την τηλεόραση, αλλά και για τη στροφή της στις τηλεπωλήσεις μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show".

Στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/05) η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για το “διαζύγιό της” με την τηλεόραση, αλλά και για τη στροφή της στις τηλεπωλήσεις.

Η παρουσιάστρια της οποίας η φήμη εκτοξεύτηκε πριν αρκετά χρόνια μέσα από το «Ρουκ Ζουκ», εξομολογήθηκε πως μετά από την εν λόγω εκπομπή το Mega της έκανε πολλές προτάσεις για να αναλάβει την πρωινή ζώνη απέναντι στον ΑΝΤ1 και την Ελένη Μενεγάκη αλλά εκείνη δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει μόνο το μωρό της που είχε μόλις γεννήσει και να μεγαλώσει μόνο του εξαιτίας των εξαντλητικών ωραρίων.

“Για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω 5-6 το απόγευμα. Εγώ είχα μόλις το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου να μεγαλώνει μόνο του. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να περάσει από το μυαλό μου. Αν μου πρότειναν κάτι άλλο, θα το έκανα, αλλά τότε ήταν που ξεκίνησε ο ΑΝΤ1 με την Ελένη και με ήθελαν απέναντι, είχα τρεις σεζόν προτάσεις από το Mega, μέχρι που σταμάτησαν”, είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Και συνέχισε μιλώντας για την “εξαφάνισή της” από την τηλεόραση. “Όταν το παιδί μου μεγάλωσε και πήγε στον παιδικό σταθμό, δεν μπορούσα να ξαναμπώ μέσα στη δουλειά. Δεν έχω τις άκρες, τις παρέες… Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον χώρο και τις γνωριμίες. Εγώ εξαφανίστηκα. Η τηλεόραση ήταν η δουλειά μου, την έκανα έτσι όπως έπρεπε να την κάνω, την έκανα σωστά, ήμουν συνεπής αλλά δεν μπορούσα να αφήσω το μωράκι μου να μεγαλώνει μόνο του”. “Η τηλεόραση με τιμωρούσε που την άφησα για το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακιά ερωτική σχέση”, κατέληξε.

Όσον αφορά τις τηλεπωλήσεις, η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε τα εξής: “Φτάσαμε να κάνουμε τηλεπωλήσεις. Νομίζεις είμαι υπερήφανη και ότι χάρηκα; Στην αρχή είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα να κάνω κάτι άλλο και ήταν αυτή η πρόταση που είχα το πάλεψα τόσο πολύ που το τέλος το κατάφερα και αυτό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα