Μαντόνα κατά Τραμπ: “Καλύτερα τον κοιμισμένο Μπάιντεν παρά τον λευκό ρατσιστή”

Μαντόνα κατά Τραμπ: “Καλύτερα τον κοιμισμένο Μπάιντεν παρά τον λευκό ρατσιστή”
Η τραγουδίστρια Μαντόνα AP

Επίθεση εναντίον του Αμερικανού προέδρου εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η Μαντόνα. Η ανάρτησή της στο Instagram. "Είναι ένας ναζί, ένας ψυχοπαθής", έγραψε.

Ξέσπασε κατά του Ντόναλντ Τραμπ η “βασίλισσα της ποπ”, με αφορμή την ομιλία του στην Οκλαχόμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να μειωθούν τα τεστ διάγνωσης του κορονοϊού και ότι πρέπει να φυλακίζονται ένα έτος όσοι καίνε την σημαία των ΗΠΑ

Η Μαντόνα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, εξαπολύοντας για άλλη μια φορά επίθεση εναντίον του Τραμπ, ο οποίος διανύει την προεκλογική του περίοδο, κάνοντας αναφορά στις ρατσιστικές πεποιθήσεις του Αμερικανού προέδρου και χαρακτηρίζοντάς τον “ναζί” και “ψυχοπαθή”.

Όπως έγραψε:

“Θα διάλεγα τον κοιμισμένο Τζο Μπάιντεν οποιαδήποτε στιγμή, παρά αυτόν τον λευκό ρατσιστή. Ένας ναζί, ένας ψυχοπαθής βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Ώρα να ξυπνήσετε. Ας κάνουμε ένα νόμο να μπαίνει τη φυλακή για ένα χρόνο όποιος καίει την αμερικανική σημαία, αλλά να μην υπάρξει καμία αλλαγή και καμία συνέπεια για τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα