Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Ρομαντικές, κινηματογραφικές στιγμές στη Βενετία

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Ρομαντικές, κινηματογραφικές στιγμές στη Βενετία
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας NDP Photo Agency

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του στην Ιταλία, όπου διεξάγεται αυτή την περίοδο το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αφού και οι δύο είναι λάτρεις του σινεμά. Στιγμιότυπα από τις πρώτες τους μέρες στο ταξίδι.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, με τις κοινές τους εμφανίσεις να γίνονται πάντοτε θέμα συζήτησης.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός διανύουν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι φέτος, αφού πέρασαν μαζί μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδα, ενώ η Τόνια ακολούθησε τον Κωστή σε κάποιους από τους σταθμούς της καλοκαιρινής του, συναυλιακής περιοδείας.

Οι διακοπές τους, όμως, δεν σταματάνε εδώ, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκονται στη Βενετία και ζουν μαζί άλλη μία μοναδική εμπειρία, που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη. 

Ο Κωστής και η Τόνια είναι λάτρεις του σινεμά και αποφάσισαν να συνδυάσουν το ταξίδι τους στο εξωτερικό με μια σημαντική εκδήλωση, που κάθε χρόνο τραβά τα βλέμματα. Το ζευγάρι, λοιπόν, επέλεξε την Ιταλία, όπου διεξάγεται το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 

Οι δυο τους απαθανατίζουν κάθε στιγμή και μοιράζονται διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου και έτσι είναι οι πρώτες μέρες του ζευγαριού στην ερωτιάρα πόλη. 

Μια πόλη που τους ταιριάζει απόλυτα, αφού είναι πολύ ερωτευμένοι και διανύουν μια από τις ομορφότερες περιόδους τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα