Μαρία Αλιφέρη: “Νταβατζήδες δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου”

Μαρία Αλιφέρη: “Νταβατζήδες δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου”
Μαρία Αλιφέρη Youtube

Η Μαρία Αλιφέρη σε συνέντευξη μίλησε για την εξαφάνισή της από την τηλεόραση, το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή, αλλά και για τη γνώμη της σχετικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μαρία Αλιφέρη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και άγγιξε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής.

“Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου αλλά θεωρήθηκε ότι είμαι δημιούργημα, σύμβολο της δεξιάς, όπως έμαθα εκ των υστέρων. Οπότε έπρεπε να δημιουργήσουν τα δικά τους σύμβολα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Δέκα χρόνια μετά, είπα καλημέρα σας”, συμπλήρωσε.

Η Μαρία Αλιφέρη εξομολογήθηκε ότι εννέα χρόνια, ώσπου να έρθει η ιδιωτική τηλεόραση, έπαιζε αδιάκοπα θέατρο και δεν είχε παραχωρήσει καμία συνέντευξη. “Αν ψάξετε αυτά τα εννέα χρόνια, δεν υπάρχω πουθενά”, τόνισε.

“Δεν έχω πειράξει το πρόσωπό μου”

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στις χειρουργικές επεμβάσεις και την εικόνα. Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν έχει παρέμβει ποτέ στο πρόσωπό της. “Δεν μπορώ να κρυφτώ από μένα, άρα δεν μπορώ από κανέναν (…) Δεν περιέφερα ποτέ την όποια μου εμφάνιση, ούτε τόκισα σε αυτή ποτέ”, δήλωσε.

Ήταν ωραία εμπειρία το τροχαίο!

Πριν λίγα χρόνια η Μαρία Αλιφέρη είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στη συνέντευξη περιέγραψε ως “ωραία εμπειρία” το σοβαρό τροχαίο που είχε, αναφέροντας πως όταν βγήκε από την εντατική, όπου νοσηλευόταν για πέντε ημέρες σκέφτηκε: “Εύχομαι όποιος το αντέχει να το περάσει. Γιατί έτσι επιβεβαιώνεται ότι δεν είμαστε αθάνατοι! Πήγα και ήρθα! Τραυματίστηκα πολύ σοβαρά. Ήταν μια ωραία εμπειρία γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι ξεχνιόμαστε και ζούμε σαν να είμαστε αθάνατοι και δεν αξιοποιούμε τον χρόνο μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα