Μαρκουλάκης: “Είμαι στενός φίλος με δύο καταγγελλόμενους – Οι σεξουαλικές συμπεριφορές γίνονται εν κρυπτώ”

Μαρκουλάκης: “Είμαι στενός φίλος με δύο καταγγελλόμενους – Οι σεξουαλικές συμπεριφορές γίνονται εν κρυπτώ”
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Instagram (constantinemarkoulakisofficial)

Πολύ "επώδυνη" στιγμή για το θέατρο χαρακτήρισε ο Κ.Μαρκουλάκης την περίοδο που διανύουμε, με τα πλήθη καταγγελιών περί σεξουαλικής κακοποίησης που έρχονται στη δημοσιότητα.

Για τις καταγγελίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες μέρες μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλώντας για της καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου που έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό στο φως της δημοσιότητας έκανε λόγο για “τρομερή γενναιότητα”, τονίζοντας ότι “πρέπει να σταματήσει ο κάθε άνθρωπος να φοβάται”.

Ο ηθοποιός ευχήθηκε να έρθει η εποχή που δεν θα φοβούνται άνθρωποι να πάνε στη δουλειά τους. “Προσδοκώ να έρθει μια εποχή που οι άνθρωποι δεν θα φοβούνται να πάνε στην εργασία τους. Η κοινωνία και το θέατρο δεν είχαν τα εργαλεία να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει τώρα. Το θέατρο δεν είναι κυρίως έτσι, είναι τρομερό λάθος να πιστέψει ο οποιοσδήποτε ότι το θέατρο είναι έτσι. Σας παρακαλώ, εξηγήστε το στον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τους καταγγελλόμενους με δύο εκ των οποίων είναι στενός φίλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απάντησε: “Δεν θέλω να καλύψω ούτε τον εαυτό μου ούτε κανέναν. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό. Δεν πέφτω από τα σύννεφα με όσα καταγγέλλονται. Όμως οι σεξουαλικές συμπεριφορές γίνονται εν κρυπτώ. Δεν κάνω με κανέναν παρέα. Ποτέ μπροστά μου δεν συνέβη κάποια κακοποιητική συμπεριφορά”.

Παράλληλα ο ηθοποιός διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να γίνεται ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα