Δίκη Metoo: Τι δήλωσαν η καταγγέλλουσα και η Σοφία Μπεκατώρου

Δίκη Metoo: Τι δήλωσαν η καταγγέλλουσα και η Σοφία Μπεκατώρου
Η Σοφία Μπεκατώρου και η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση eurokinissi

Σε δηλώσεις προχώρησαν η Σοφία Μπεκατώρου και η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της. Το μήνυμά τους.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας προχώρησε στην εξής δήλωση προς τα Μέσα Ενημέρωσης: «Είναι μια επώδυνη διαδικασία, είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά είμαστε οικογένεια και είμαστε εδώ για να το παλέψουμε, όλοι μαζί και για όλους τους υπόλοιπους που ακολουθούν κι ελπίζω να ακολουθήσουν».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου: «Η σημερινή δίκη είναι πολύ συμβολική, βρίσκομαι εδώ για να σταθώ στο θύμα με κάθε τρόπο, είναι μια πολύ θαρραλέα νεαρή. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, ψυχολογικά περνάμε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες δύο δικάσιμες, οπότε θα πρέπει να σταθούμε δυνατές και να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την επώδυνη διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να αποδώσει στον κατηγορούμενο την ποινή που του αναλογεί. Είμαι πολύ συγκινημένη, προσπαθώ να σταθώ κι εγώ όπως μπορώ, καταλαβαίνετε ότι όταν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πληρώσει κάποιος για τα εγκλήματα που έχει κάνει, είναι πολύ δύσκολο για το θύμα, ωστόσο νομίζω ότι η γυναίκα αυτή είναι το σύμβολό μας, μέσα από τη δική της δίκη δικαιωνόμαστε και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες, αλλά και οι άνθρωποι που είναι θύματα, που έχουν υποστεί βία. ΓΙ αυτό και η έκβαση της δίκης θα δείξει το κατά πόσον θα έρθουν περισσότερα πλέον θύματα να καταγγείλουν και δε θα κλείσουν τα στόματά τους. Είναι ορόσημο η σημερινή δίκη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα