Μάρω Κοντού: “Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο σύζυγός μου”

Μάρω Κοντού: “Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο σύζυγός μου”
Glomex

Σε μια σειρά αποκαλύψεων για την προσωπική της ζωή, η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ότι έχει στείλει λουλούδια στον εαυτό της για να ζηλέψει ο σύζυγός της.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ κάθισε την Πέμπτη (13/01) η Μάρω Κοντού, σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου “πρόδωσε” ένα μυστικό της, αποκαλύπτοντας ότι έχει στείλει λουλούδια στον εαυτό της, για να ζηλέψει ο σύζυγός της.

«Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας, έλεγα “καημένε πόσο κουτός είσαι;”. Αν ήταν γυναίκα, έλεγα “σε λυπάμαι”» ανέφερε αρχικά η Μάρω Κοντού.

“Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχίσω τον άνδρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω, όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα.

Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν πολύ ρομαντική και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά, όμως, είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή, από μία άλλη Μάρω” δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα