Χάμπος από MasterChef: Nοσηλεύτηκα δύο φορές κι έκανα χειρουργείο λόγω bullying

Χάμπος από MasterChef: Nοσηλεύτηκα δύο φορές κι έκανα χειρουργείο λόγω bullying
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, ο λεγόμενος Χάμπος που κέρδισε τους τηλεθεατές με το "εν κουλί", μίλησε για τη ζωή του μετά το παιχνίδι, τη μαγειρική, αλλά και το άγριο bullying που βίωσε στα φοιτητικά του χρόνια.

Γνωρίσαμε τον Χαράλαμπο Κοτσώνη (Χάμπος) μέσα από το περσινό MasterChef και παρόλο που δεν κέρδισε, έμεινε χαραγμένος στη μνήμη μας λόγω της θρυλικής ατάκας “εν κουλί”. Ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” και μίλησε για τη ζωή του μετά το παιχνίδι, τη μαγειρική, αλλά και το άγριο bullying που βίωσε στα φοιτητικά του χρόνια.

“Μετά από το παιχνίδι είχα μια αρκετά έντονη πορεία. Συνεργάστηκα με διάφορα άτομα, όλο το καλοκαίρι ήμουν στα Δωδεκάνησα, είχα κάνει και μία συνεργασία με τον Παντελή Βούρο στο μαγαζί του στην Κάλυμνο και μετά ακολούθησαν άλλες συνεργασίες. Τώρα είμαι στην Κύπρο, ασχολούμαι επαγγελματικά με την μαγειρική στο κομμάτι των events. Μαγειρεύω σε εκδηλώσεις, σε σπίτια”, δήλωσε ο Χάμπος για τη ζωή του μετά το MasterChef.

Ο Χαράλαμπος μίλησε, επίσης, για το περίφημο “εν κουλί”, λέγοντας: “Δεν το περίμενα, γιατί στον κόσμο της μαγειρικής η λέξη “κουλί” είναι καθημερινή και την χρησιμοποιούν συχνά. Ήταν ο τρόπος, ο αυθορμητισμός. Στο περιστατικό με τον Παντελή ήμουν αρκετά έντονος, είχα βέβαια τους λόγους μου. Είτε φάνηκαν, είτε όχι μέσα στο παιχνίδι. Μόλις βγήκα έξω κατοχύρωσα αμέσως το “εν κουλί”. Δεν ήθελα να χρησιμοποιούν την ατάκα αυτή για να παίρνουν χρήματα ή να κερδίζουν κάποιοι άλλοι, το χρησιμοποίησα και σε κάποια προϊόντα”.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef και νυν μάγειρας, μίλησε, ακόμη, για τον εκφοβισμό και το bullying που πέρασε όσο ήταν φοιτητής: “Ήμουν αρκετά πιο μικροκαμωμένος από όσο είμαι τώρα. Επειδή είχα μείνει και δύο χρόνια στην ίδια χρονιά, μέχρι να ανοίξει κάποια θέση σε σχολή μαγειρικής και έτσι θεωρούσαν ότι ήμουν άχρηστος. Λόγω και του σωματότυπού μου, νόμιζαν πως είμαι πιο αδύναμος. Δύο συγκεκριμένα άτομα με χτυπούσαν και μετά από 4 μήνες νοσηλεύτηκα πρώτη φορά με συμπτώματα πνευμοθώρακα. Από τα χτυπήματα μπαίνουν στον θώρακα κάποιες φυσαλίδες, που σκάνε και γεμίζουν υγρό. Όσο αέρα παίρνεις, ο πνεύμονας πιέζει την καρδιά. Αν δεν το προλάβεις, είναι σαν έμφραγμα”.

“Τελειώνοντας τη σχολή δεν είχα νέα από αυτά τα παιδιά. Δυστυχώς, πριν από δύο χρόνια έμαθα ότι ένας συμφοιτητής μου που μου έκανε bullying αυτοκτόνησε”, συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα