Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Στον εξωτικό… Μαυρίκιο για ταξίδι του μέλιτος

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Στον εξωτικό… Μαυρίκιο για ταξίδι του μέλιτος
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση Instagram / @mavrikios_mavrikiou

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στον δημοφιλή εξωτικό προορισμό, λίγες μέρες αφότου παντρεύτηκαν στην Κύπρο.

Σε ένα μέρος που ταιριάζει τέλεια με το όνομά του, επέλεξε να περάσει τον μήνα του μέλιτος μαζί με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το διάσημο ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο πριν από μερικές μέρες, βρίσκεται στον εξωτικό Μαυρίκιο και απολαμβάνει τον έρωτά του.

Το νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού, με τις γαλαζοπράσινες παραλίες και τα παραδεισένια τοπία του, θεωρείται δημοφιλής προορισμός για τα νιόπαντρα ζευγάρια.

Ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός μοιράστηκε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι με την αγαπημένη του στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Λένε πως ο μήνας του μέλιτος είναι από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής ενός ζευγαριού! Η αλήθεια είναι πως από όταν ήρθαμε στον εξωτικό Μαυρίκιο στην άλλη άκρη του πλανήτη όλα είναι μαγικά! Ευχαριστούμε το μαγευτικό Constance Belle Mare Plage για την παραμυθένια φιλοξενία, την καλύτερη αεροπορική του κόσμου Emirates για την on air τούρτα έκπληξη στο αεροπλάνο και το Skevi Travel και την Francis Kaniklidou για την άψογη οργάνωση ενός ταξιδιού που θα μας μείνει αξέχαστο! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στη γυναίκα της ζωής μου που ήρθε και τα άλλαξε όλα!”.

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα