Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η φαντασμαγορική δεξίωση του γάμου τους

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η φαντασμαγορική δεξίωση του γάμου τους
NEWS 24/7

Το NEWS 24/7 βρέθηκε στη γαμήλια δεξίωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, οι οποίοι παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και το λαμπρό πάρτι.

Μια λαμπρή και φαντασμαγορική δεξίωση στο Monte Caputo στη Λεμεσό ετοίμασαν για τους καλεσμένους τους ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής (28/08) στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα (Χαράκη).

Ο κόσμος έφτασε από νωρίς στον χώρο, καθότι η προσέλευση αναμενόταν εξαρχής να είναι πολύ μεγάλη.

Η είσοδος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στην πίστα ήταν εντυπωσιακή.

NEWS 24/7

NEWS 24/7

Το ανδρόγυνο ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο προέβαλε σε μεγάλους προβολείς και παρουσίαζε την σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και τώρα, που δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

NEWS 24/7


Στη συνέχεια, υπό τη μελωδία του τραγουδιού “Σ’ αγαπώ” έκοψαν την μεγάλη γαμήλια τούρτα τους, ενώ έπειτα ο Μαυρίκιος κάθισε στο πιάνο και έπαιξε ένα ερωτικό τραγούδι αφιερωμένο στην σύζυγο του.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το κόψιμο της τούρτας

NEWS 24/7

NEWS 24/7

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήρθε λίγο αργότερα, καθώς ο Μαυρίκιος ανακοίνωσε πως είναι μαζί μας και θα μας κρατήσει παρέα σε όλη την δεξίωση η Έλλη Κοκκίνου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Υποδοχή της Έλλης Κοκκίνου

Χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού της “Κοσμοθεωρία” υποδέχτηκαν την ερμηνεύτρια στην πίστα, η οποία ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς.

NEWS 24/7

NEWS 24/7

Η Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε για σχεδόν μία ώρα τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και σύγχρονα αγαπημένα τραγούδια συναδέλφων της.

Μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στην πίστα για να χορέψουν, ανάβοντας το κέφι, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη στο τραγούδι πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που είναι και ο ίδιος μουσικός.

Ο γαμπρός τραγούδησε ένα ποτ πουρί απλό λαϊκά τραγούδια, με τον κόσμο να χορεύει ζεϊμπέκικο και όχι μόνο.

Το χασάπικο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με καλεσμένους

Στη συνέχεια η Έλλη Κόκκινου πήρε ξανά το πρόγραμμα στα χέρια της. Ο Μαυρίκιος μαζί με συγγενείς και φίλους χόρεψαν χασάπικο, με απόλυτο συγχρονισμό, σε μια πολύ ωραία στιγμή της βραδιάς, αφού έδειξε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

NEWS 24/7

Το ανδρόγυνο χόρεψε για άλλη μια φορά το τραγούδι “Κοσμοθεωρία” της Έλλης Κοκκίνου, το οποίο χόρεψαν και στην αρχή.

Αφότου η Έλλη Κοκκίνου ολοκλήρωσε και το δεύτερο πρόγραμμά της, το πάρτι για τους καλεσμένους συνεχίστηκε με DJ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα