Μετακομίζει γιατί χωρίζει ο Μπεν Άφλεκ

Actor Ben Affleck poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Live By Night' in London, Wednesday, Jan. 11, 2016. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Actor Ben Affleck poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Live By Night' in London, Wednesday, Jan. 11, 2016. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Μπεν Άφλεκ είναι έτοιμος να προχωρήσει στη ζωή του καθώς ήδη βλέπει κάποια άλλη γυναίκα

Παρότι οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήθελε το διάσημο ζευγάρι  Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ να τα βρίσκει και τελικά να μη χωρίζει, φαίνεται αυτό να μην ισχύει αφού στα μέσα Απριλίου ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για αγεφύρωτες διαφορές και ο φωτογραφικός φακό εντόπισε άντρες μεταφορικής εταιρείας να κουβαλάνε τα υπάρχοντά του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια και πλέον ο Άφλεκ αποφάσισε να μεταφέρει τα πράγματά του σε νέο σπίτι, ύστερα από δύο χρόνια που είναι σε διάσταση και έμειναν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα παιδιά τους Βάιολετ, Σεραφίνα και Σάμουελ.

Τώρα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Μπεν Άφλεκ, που όλο αυτό το διάστημα έμεινε στον ξενώνα του σπιτιού του είναι «έτοιμος να προχωρήσει» στη ζωή του καθώς ήδη βλέπει κάποια άλλη γυναίκα. Βέβαια θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι την έκδοση του διαζυγίου του, καθώς η διαδικασία μοιράσματος της κοινής τους περιουσίας θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα, αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Την είδηση του χωρισμού, ακολούθησε η αποκάλυψη ότι ο 44χρονος ηθοποιός δίνει μάχη για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Μάλιστα με μία του εξομολόγηση, ένα μήνα πριν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, είχε ευχαριστήσει την 45χρονη Τζένιφερ για τη συμπαράσταση της στον αγώνα που έδινε για να νικήσει τον εθισμό στο αλκοόλ. Το διαζύγιο του Άφλεκ και της Γκάρνερ αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου έξι μήνες.

πηγή φωτογραφίας: AP/Joel Ryan        

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χώρισαν και επίσημα Ben Affleck και Jennifer Garner

Ο Μπεν Άφλεκ μιλά για τη 'μάχη' με το αλκοόλ και τα παιδιά του

SHARE:

24Media Network