Μίκι Ρουρκ για Τομ Κρουζ: “Παίζει τον ίδιο ρόλο εδώ και 35 χρόνια – Είναι άσχετος”

Μίκι Ρουρκ για Τομ Κρουζ: “Παίζει τον ίδιο ρόλο εδώ και 35 χρόνια – Είναι άσχετος”
Μίκι Ρουρκ Andy Kropa /Invision/AP

Πυρά κατά του Τομ Κρουζ από τον Μίκι Ρουρκ με αφορμή την επιτυχία της ταινίας "Top Gun Maverick". "Πιστεύω πως είναι άσχετος" τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά την επιτυχία του “Top Gun: Maverick” ο Τομ Κρουζ ανακηρύχθηκε και επισήμως ηθοποιός της χρονιάς. Ωστόσο, ο Μίκι Ρουρκ διαφωνεί. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο “Piers Morgan Uncensored” ο ηθοποιός δήλωσε πως ο Κρουζ είναι “άσχετος” σημειώνοντας πως “παίζει τον ίδιο αναθεματισμένο ρόλο εδώ και 35 χρόνια”.

“Δεν μου λέει απολύτως τίποτα (σ.σ. η επιτυχία της ταινίας). Εδώ και 35 χρόνια παίζει τον ίδιο αναθεματισμένο ρόλο. Δεν μου γεννάται κανένας σεβασμός γι’ αυτό. Δεν με απασχολούν τα χρήματα και η εξουσία. Με ενδιαφέρει πώς όταν παρακολουθώ τον Al Pacino ή τον Cristopher Walken ή τις πρώιμες δουλειές του De Niro, του Richard Harris ή του Ray Winstone, καταλαβαίνω ότι τέτοιου είδους ηθοποιός θέλω να γίνω”.

Σύμφωνα με τον Ρουρκ, ο Κρουζ δεν έχει κάνει κάτι διαφορετικό εδώ και τρεις δεκαετίες. Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε πώς τον κρίνει ως ηθοποιό η απάντησή του ήταν: “Πιστεύω, ότι είναι άσχετος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα