Μιμή Ντενίση: Η ανάρτηση μετά τον επεισοδιακό διάλογο στο “Στούντιο 4”

Μιμή Ντενίση: Η ανάρτηση μετά τον επεισοδιακό διάλογο στο “Στούντιο 4”
Η Μιμή Ντενίση στο Στούντιο 4 Instagram

Μέσω των social media η Μιμή Ντενίση θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της περί "έξαλλης" συμπεριφοράς στη συνέντευξη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ και τόνισε πως δεν είχε διάθεση να προσβάλλει κανέναν.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το απόγευμα της Τρίτης (21/12) η συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Στούντιο 4”, όπου μεταξύ άλλων η ηθοποιός και θιασάρχης τα “έψαλλε” στο παρουσιαστικό δίδυμο λόγω του ότι δεν έχουν παρακολουθήσει την παράστασή της Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” αλλά και την κινηματογραφική της ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη”.

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης, η Μιμή Ντενίση θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η κουβέντα της με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ και της στενής φιλίας που τους συνδέει πολλά χρόνια και ουδέποτε είχε πρόθεση να τους προσβάλλει και να γίνει έξαλλη μαζί τους, ενώ σημείωσε πως η άνεση που έχει μαζί τους φαίνεται πως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό.

Έγραψε χαρακτηριστικά: “Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα