Μιμή Ντενίση: “Είστε στούρνοι, δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας”

Μιμή Ντενίση: “Είστε στούρνοι, δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας”
Η Μιμή Ντενίση Glomex

Η Μιμή Ντενίση φάνηκε να εκνευρίζεται όταν κάθισε στον καναπέ απογευματινής εκπομπής και οι παρουσιαστές "πιάστηκαν αδιάβαστοι" για τη νέα της παράσταση.

Σκωπτικά αντέδρασε η Μιμή Ντενίση όταν βρέθηκε καλεσμένη σε απογευματινή εκπομπή και οι παρουσιαστές φάνηκε πως δεν ήξεραν λεπτομέρειες σχετικά με την καριέρα της και αλλά και την νέα της παράσταση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συζήτησαν για την επαγγελματική της πορεία.

Ωστόσο, ο διάλογος έγινε αρκετά έντονος όταν η Μιμή Ντενίση χρειάστηκε να εξηγήσει μερικές λεπτομέρεις για την νέα της παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”.

“Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά”, είπε η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της απαντάει: “Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε”.

“Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα”, είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

“Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου. Δε δέχομαι τη συγγνώμη σας, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή”, πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση κάνοντας ωστόσο χιούμορ.

Μάλιστα αργότερα προχώρησε σε ανάρτηση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εκνευρίστηκε στην εκπομπή και σημειώνοντας ότι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι φίλοι της και η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα