Μιμήθηκαν Φουρέιρα και Ρουβά στο “Your Face Sounds Familiar” της Κροατίας

Μιμήθηκαν Φουρέιρα και Ρουβά στο “Your Face Sounds Familiar” της Κροατίας
Καρέ από το YFSF της Κροατίας Glomex

Οι διαγωνιζόμενοι του "Your Face Sounds Familiar" της Κροατίας αναβίωσαν τις εκρηκτικές εμφανίσεις των Φουρέιρα - Ρουβά στη Eurovision με το "Fuego" και το "Shake it".

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σάκης Ρουβάς αποτελούν, ομολογουμένως, δύο καλλιτέχνες που είναι γνωστοί στο εξωτερικό και ιδιαίτερα αγαπημένοι, ειδικά μετά τις αντίστοιχες συμμετοχές τους στη Eurovision.

Τόσο το “Shake it” το 2004 όσο και το “Fuego” το 2018 αγαπήθηκαν πολύ και ακούστηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη της Ευρώπης, ενώ οι δύο εκρηκτικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών έμειναν στην ιστορία του διάσημου Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Έτσι, δεν ήταν καθόλου περίεργο που στην πρεμιέρα του “Your Face Sounds Familiar” της Κροατίας, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μιμηθούν την Ελένη Φουρέιρα και τον Σάκη Ρουβά, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους και αναβιώνοντας τις εμφανίσεις τους στη Eurovision.

Ο διάσημος ηθοποιός της Κροατίας Marco Braic ήταν εκείνος που μιμήθηκε την Ελένη Φουρέιρα, καταφέροντας, μάλιστα, να πάρει την πρώτη θέση, ενώ η τραγουδίστρια Νέντα Πάρματς μιμήθηκε το απίστευτο show του Σάκη Ρουβά και πήρε την 5η θέση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα