Μήνυση στον Μπιλ Κόσμπι: Με κακοποιούσε βάζοντας το χέρι του κάτω από το παντελόνι μου

Μήνυση στον Μπιλ Κόσμπι: Με κακοποιούσε βάζοντας το χέρι του κάτω από το παντελόνι μου

Μήνυση κατά του κωμικού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι υπέβαλε μια γυναίκα κατηγορώντας τον ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1974 όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών

Μήνυση κατά του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι υπέβαλε στο Λος Άντζελες μια γυναίκα η οποία κατηγορεί τον γηραιό κωμικό ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1974 στο μέγαρο του Playboy όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών.

Στην μηνυτήρια αναφορά πέντε σελίδων η ενάγουσα Τζούντι Χουθ ισχυρίζεται ότι ο Κόσμπι την κακοποιούσε βάζοντας το χέρι του κάτω από το παντελόνι της και στη συνέχεια, «παίρνοντας το χέρι της στο χέρι του την υποχρέωνε χωρίς την συγκατάθεσή της να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά».

Η μήνυση για τη σεξουαλική κακοποίηση έρχεται μια ημέρα αφότου ο Μπιλ Κόσμπι παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου Temple, μέσα σε ένα κύμα κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις που κατέθεσαν εναντίον του κωμικού ηθοποιού με σπουδαία καριέρα στην αμερικανική τηλεόραση πάνω από 12 γυναίκες κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η παραίτηση του 77χρονου Κόσμπι ήρθε ως επακόλουθο της απόφασης πολλών εταιρειών παραγωγής να ακυρώσουν τη συνεργασία τους με τον κάποτε ιδιαίτερα δημοφιλή ηθοποιό.

SHARE:

24Media Network