Mission Impossible 7: Σε αναγκαστική καραντίνα ο Τομ Κρουζ και οι συντελεστές της ταινίας

Mission Impossible 7: Σε αναγκαστική καραντίνα ο Τομ Κρουζ και οι συντελεστές της ταινίας
O Tom Cruise στην πρεμιέρα της ταινίας 'Mission Impossible' 2011/AP Photo/Evan Agostini

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να διακοπεί γι' ακόμη μια φορά, τουλάχιστον ως τις 14 Ιουνίου. Η πρεμιέρα του 'ΜI7' αναμένεται κάτα πάσα πιθανότητα για το καλοκαίρι του 2022.

Ο Tομ Κρουζ φέρεται να σταμάτησε τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας ‘Mission: Impossible 7’ και να απομονώθηκε για δύο εβδομάδες μετά την επαφή του με συντελεστές που βγήκαν θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός είχε γυρίσματα με χορευτές που αργότερα βγήκαν θετικοί στην Covid-19.

Τα γυρίσματα, που πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν σταματήσει και ολόκληρο το κινηματογραφικό συνεργείο των 60 ατόμων βρίσκεται σε καραντίνα.

Οι χορεύτριες φέρεται να “βρίσκονταν σε μικρή απόσταση με τον Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Επίσης δέκα μέλη του συνεργείου έχουν βγει θετικά”, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Εκπρόσωπος της παραγωγής για τις Paramount και Skydance επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα αναστέλλονται έως τις 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το THR. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς ο αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν στην παραγωγή και τα οποία βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

“Έχουμε σταματήσει προσωρινά την παραγωγή της ταινίας έως τις 14 Ιουνίου, λόγω θετικού αποτελέσματος σε τεστ για κορονοϊό κατά τη διάρκεια των ελέγχων ρουτίνας” αναφέρεται στη δήλωση. “Ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση” συμπληρώνεται.

Μια πηγή είπε στη «The Sun»: «Ο Τομ είναι στενοχωρημένος για το τι συνέβη. Θα επηρεάσει άσχημα τα γυρίσματα».

Όπως οι περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, το φιλμ ‘Mission: Impossible 7’ είχε μία περίπλοκη πορεία προς τη μεγάλη οθόνη, που επηρεάστηκε πρώτη φορά από το lockdown σε ολόκληρο τον κλάδο τον Φεβρουάριο του 2020, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη κινηματογράφηση στη Βενετία, και με αρκετές επακόλουθες διακοπές και επανεκκινήσεις λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα του σίκουελ συνεχίστηκαν το φθινόπωρο, αλλά η παραγωγή καθυστέρησε επίσης για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο, όταν 12 συντελεστές στην Ιταλία βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19. Τον Δεκέμβριο, διέρρευσε ηχητικό απόσπασμα με τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Τομ Κρουζ να εκφράζει την οργή του σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για παραβίαση των οδηγιών προστασίας από την COVID-19.

Η ταινία ‘Mission: Impossible 7’ γυρίζεται σε στούντιο που έχει διαμορφωθεί σε μία πρώην στρατιωτική βάση στη Βρετανία ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας των ειδικών για την προστασία από τον κορονοϊό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα