Μπαλατσινού – Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου τους

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου τους
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έξω από το μαιευτήριο Papadakis Press / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού ύστερα από 18 μέρες στο μαιευτήριο, αλλά και το "ευχαριστώ" του Βασίλη Κικίλια στους γιατρούς και τον κόσμο που τους στήριξε.

Εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά από 18 μέρες πήρε η Τζένη Μπαλατσινού, έπειτα από τη γέννηση του παιδιού της με τον Βασίλη Κικίλια.

Έξω από το μαιευτήριο οι δύο γονείς έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον υπουργό Υγείας να αναφέρει: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Με τη σειρά της, η Τζένη Μπαλατσινού είπε το δικό της “ευχαριστώ”, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Είπε με τρεμάμενη φωνή: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την ομάδα του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να ευχαριστήσω την ομάδα στη μονάδα νεογνών που κάνουν λειτούργημα και ιδιαίτερα τον άντρα μου”.

Για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, μίλησε και ο μαιευτήρας Παντελής Τρουμπούκης, που ανέφερε πως υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στον τοκετό, αλλά όλα πήγαν καλά. Είπε πως πρόκειται για ένα υγιέστατο και αρτιμελές νεογνό, που γεννήθηκε 3,5 κιλά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα