Μπουράκ Χακί: Τα λόγια αγάπης για τη Χαρά Παππά ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους

Μπουράκ Χακί: Τα λόγια αγάπης για τη Χαρά Παππά ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους
Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί Instagram / @harapappa

"Έπρεπε να χωρίσουμε και τελειώσαμε αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα". Τα τρυφερά λόγια του Μπουράκ Χακί για την Χαρά Παππά ένα έτος μετά τον χωρισμό τους.

Μπορεί η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί να χώρισαν πέρυσι έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης , ωστόσο, φαίνεται πως διατηρούν μια καλή σχέση και ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσά τους.

Το πρωί της Παρασκευής ο Μπουράκ Χακί ταξίδεψε από την Τουρκία στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον Ισίδωρο Φικάρη που τον περίμενε στο αεροδρόμιο.

Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησε με πολλή αγάπη για τη Χαρά Παππά, αλλά και για τις στιγμές που έζησαν μαζί.

“Δεν ξέρω πάντα λέω ότι η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που την γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Έπρεπε να χωρίσουμε και τελειώσαμε αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα όποτε με χρειαστεί μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για εμένα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα