Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επέτρεψε στη μητέρα της να την επισκεφθεί για μόλις 30 λεπτά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επέτρεψε στη μητέρα της να την επισκεφθεί για μόλις 30 λεπτά
Lynne και Britney Spears AP Photo/Nick Ut - Jordan Strauss/Invision/AP

Την πρώτη τους συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια είχαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη μητέρα της, Λιν. Το παρασκήνιο της επανένωσης.

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη 24 Μαΐου, για να συναντήσει την κόρη της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ.

Η ποπ σταρ ήταν αρκετά δεκτική σε αυτή τη συνάντηση, επιτρέποντας στη μητέρα της -μετά από χρόνια και φυσικά μετά τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες της κηδεμονίας της– να μπει στο σπίτι της.

Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, η Λιν Σπίαρς μπήκε στο σπίτι της κόρης της και πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, συζητώντας.

Αρχικά, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το πρωί και οδηγήθηκε στο σπίτι του μάνατζερ της κόρης της, του Κέιντ Χάντσον. Ο επόμενος προορισμός της ήταν το σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Πληροφορίες λένε πως η τραγουδίστρια δεν ήξερε ακριβώς πότε θα ερχόταν η Λιν Σπίαρς, ωστόσο ήξερε ότι η μητέρα της ήταν στην πόλη για να τη δει.

Όταν η Λιν Σπίαρς έφτασε στο σπίτι της Μπρίντεϊ Σπίαρς, η τραγουδίστρια την άφησε να μπει μέσα και συζήτησαν για μόλις 30 λεπτά.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και τον Σαμ Άσγκαρι, τον σύζυγο της τραγουδίστριας, να είναι επίσης παρών.

Σύμφωνα με πηγές οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν βελτιωθεί. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα αντάλλασσαν και κάποια μηνύματα.

Έτσι, η Λιν Σπίαρς γνώριζε ότι οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές ώστε να κάνει το αεροπορικό ταξίδι από τη Λουιζιάνα στο Λος Άντζελες για να συναντήσει την κόρη της. Μάλιστα, η Σπίαρς έχει δήλωσει ότι αυτή τη φορά θέλει να τα κάνει όλα σωστά για το καλό της κόρης της.

Αμέσως μετά την αποχώρηση της Λιν Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι μπήκαν στο αυτοκίνητό της, έκαναν μια βόλτα για λίγο και μετά επέστρεψαν σπίτι.

Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Λιν Σπίαρς είναι «αποφασισμένη να επανορθώσει ως προς τη σχέση με την κόρη της».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα