Britney Spears: Η αυτοβιογραφία της είναι μια “ιστορία θριάμβου” που θα ταρακουνήσει τον κόσμο

Britney Spears: Η αυτοβιογραφία της είναι μια “ιστορία θριάμβου” που θα ταρακουνήσει τον κόσμο
Μπρίτνει Σπίαρς ap

Η Britney Spears ολοκλήρωσε τα απομνημονεύματά της, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο και όπως όλα δείχνουν θα είναι βασανιστικά ειλικρινές

Έτοιμη να ταρακουνήσει τον κόσμο φαίνεται πως είναι η Britney Spears, η οποία μετά από ένα σερί αμφιλεγόμενων αναρτήσεων που έχει ανησυχήσει ουκ ολίγες φορές τους θαυμαστές της, ολοκλήρωσε τα απομνημονεύματά της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο και οι υπεύθυνοι των εκδόσεων προβλέπουν ότι θα είναι το επόμενο “πρωτοποριακό μπεστ σέλερ”.

Το βιβλίο της Britney είναι μια ιστορία θριάμβου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, τα παιδικά της χρόνια, τότε που ως μικρό κορίτσι έκανε μεγάλα όνειρα, τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για την πολυσυζητημένη κηδεμονία”, ανέφερε πηγή στο Page Six, συμπληρώνοντας πως είναι μια “ιστορία επιβίωσης, το να βρίσκει το δρόμο της για να βγει από τη συντηρητική ζωή και να βρει την ευτυχία με τον σύζυγό της Sam Ashgari”.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η διάσημη ποπ σταρ συνεργάστηκε με τον συγγραφέα Sam Lansky, έναν καταξιωμένο μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο που έχει γράψει για τα μεγαλύτερα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τις βιογραφίες σταρ όπως η Madonna και η Adele.

Την ίδια στιγμή ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster δηλώνε “ενθουσιασμένος” για τη συνεργασία αυτή, με το βιβλίο ωστόσο να είναι ακόμα χωρίς τίτλο.

Το βιβλίο της Britney είναι βάναυσα ειλικρινές και γραμμένο από καρδιάς. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που δεν έχει αγγίξει. Είναι πραγματικά μια ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης, το να παίρνει τον έλεγχο της ζωής της”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, ενώ άλλη πηγή χαρακτήρισε το εν λόγω βιβλίο “δώρο”. “Υπάρχουν μέρη αυτού του βιβλίου με τα οποία κάθε άτομο —ιδιαίτερα κάθε γυναίκα— μπορεί να σχετιστεί και να νιώθει λιγότερο μόνο. Μεταμορφώνει τη χαρά και τον πόνο σε κάτι υπερβατικό: την τέχνη”, δήλωσε.

“Είναι ένα ανάγνωσμα που εμπνέει, όχι μόνο επειδή δείχνει τη δύναμη του πνεύματος της Britney, αλλά επειδή η ιστορία της αφηγείται με τέτοιο στυλ, εξυπνάδα, ειλικρίνεια και χωρίς καμία αυτολύπηση. Κερδίζει ολοκληρωτικά σε αυτές τις σελίδες. Αυτό το βιβλίο… θα ταρακουνήσει τον κόσμο”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα