Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πρώην πράκτορας του FBI επιβεβαιώνει πως την κατασκόπευε ο πατέρας της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πρώην πράκτορας του FBI επιβεβαιώνει πως την κατασκόπευε ο πατέρας της
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Σύμφωνα με μια πρώην πράκτορα του FBI, ο πατέρας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε βάλει στο δωμάτιό της κόρης του ένα σύστημα "μυστικής παρακολούθησης", και την ηχογραφούσε.

Μία πρώην πράκτορας του FBI επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς πως ο πατέρας την γνωστής τραγουδίστριας, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την ηχογραφούσε, όσο αυτή βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της εν άγνοιά της.

Συγκεκριμένα, στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ, Controlling Britney Spears , η Sherine Ebadi ισχυρίστηκε πως όσο η τραγουδίστρια βρισκόταν υπο την κηδεμονία του ο πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, αυτός είχε βάλει στο δωμάτιό της ένα σύστημα “μυστικής παρακολούθησης”, και την ηχογραφούσε όσο αυτή μιλούσε με το αγόρι της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Metro, ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και είπε ότι “οι ενέργειες αυτές έγιναν με τη γνώση και τη συγκατάθεση της κόρης του.

Σε μια νέα δήλωση που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα, η πρώην πράκτορας του FBI, Sherine Ebadi, ισχυρίστηκε ότι ο Τζέιμι “ενεπλάκη και καθοδήγησε άλλους να εμπλακούν σε ασυνείδητες παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής της Μπρίτνεϊ.

Η πρώην πράκτορας του FBI δήλωσε ακόμη πως είχε επικοινωνήσει με τον Άλεξ Βλάσοφ, ο οποίος εργαζόταν για έναν πρώην σωματοφύλακα της τραγουδίστριας και επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Άλεξ Βλάσοφ, ο πατέρας της παρακολουθούσε το κινητό της Μπρίτνεϊ μέσω ενός λογισμικού, ενώ είχε παραβιάσει την κρεβατοκάμαρά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα