Νατάσα Μποφίλιου: "Διδάχτηκα ότι έχω την ελευθερία και το δικαίωμα να διεκδικώ"

Νατάσσα Μποφίλιου
Νατάσσα Μποφίλιου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει η δημόσια εικόνα της, τονίζοντας πως αυτό που έχει αξία για την ίδια, είναι η θέση της στον κόσμο.

Συνέντευξη στην εκπομπή "Κυψέλη" της ΕΡΤ παραχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, στο εάν έχει κινδύνους το να παίρνει κανείς θέση στα πράγματα.

"Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει και δεν με απασχολεί και δεν υπάρχει στην εξίσωση, όταν θεωρώ ότι σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα και σαν πολίτης πρέπει να πάρω μία θέση", είπε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

ADVERTISING

"Ξέρω από την αρχή πως, ό,τι επάγγελμα και αν έκανα, οι θέσεις έχουν μια ευθύνη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το πάρεις απόφαση νωρίς όταν βγεις στην αρένα της ζωής", συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Όπως εξήγησε η Νατάσσα Μποφίλιου: "Δε με προσδιορίζει ούτε η διασημότητα ούτε το ότι είμαι η Νατάσσα Μποφίλιου, η τραγουδίστρια. Εμένα με προσδιορίζουν τα πράγματα που έχουν για μένα πραγματικά αξία που για μένα είναι η θέση μου στον κόσμο που ξεκίνησε από τη θέση μου μέσα στην οικογένειά μου, το σχολείο, τους φίλους και μου συνέβη αυτό το απίστευτο να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να με ακούσουν, να με αγαπήσουν, να ταυτιστούν. Είμαι ένας άνθρωπος που διδάχτηκα από την οικογένειά μου, ότι έχω την ελευθερία και το δικαίωμα να διεκδικώ, να είμαι ο εαυτός μου και να παίρνω αυτή την ευθύνη".

Δείτε τις δηλώσεις της Νατάσσας Μποφίλιου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καλλιτέχνες, Νατάσσα Μποφίλιου

24Media Network