Νεκρός ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν

Νεκρός ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της διάσημης ηθοποιού, μετά από ατύχημα στη Σιγκαπούρη (pics +vid)

Ο πατέρας της Nicole Kidman έφυγε από τη ζωή νωρίτερα σήμερα στην Σιγκαπούρη, ύστερα από ατύχημα.

Ο Dr. Antony Kidman φέρεται ότι πέθανε σε μία πτώση, καθώς επισκεπτόταν την κόρη του Antonia Kidman, την αδελφή της Nicole, η οποία ζει στην Σιγκαπούρη με τον άντρα της, Craig Marran, και τα έξι παιδιά τους. Ο Dr. Kidman ήταν κλινικός ψυχολόγος στο Royal North Shore Hospital και διευθυντής του τμήματος Ψυχολογίας της Υγείας στο University of Technology στο Σίδνεϊ. Το Royal North Shore Hospital δεν σχολίασε άμεσα το θάνατο του Dr. Kidman.

Νεκρός ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν
© © MAILONLINE/CAMERON L'ESTRANGE


Ως κλινικός ψυχολόγος, ο Dr. Kidman έκανε έρευνα για τις ψυχοκοινωνικές επιδράσεις των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου του μαστού. Διεξήγαγε επίσης σεμινάρια, στο πλαίσιο κοινωνικής υπηρεσίας, για τις πτυχές της ψυχικής υγείας, ήταν τακτικός ομιλητής στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και έγραψε άρθρα τόσο για ακαδημαϊκά περιοδικά, όσο και για το ευρύ κοινό, ενώ το 2005, τιμήθηκε με το Τάγμα της Αυστραλίας, για τη συνεισφορά του στη κλινική ψυχολογία.

Σε μία από τις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του, ο Dr. Kidman έγραψε για την άσκοπη επιδίωξη της ευτυχίας. Στο άρθρο του, με τίτλο “Ξεχάστε την ευτυχία, ψάξτε το νόημα”, ο Dr. Kidman έγραφε για τη σημασία της προσπάθειας για την επίτευξη εφικτών στόχων, δίνοντας έμφαση έμφαση στην ικανοποίηση με τα υπάρχοντα υλικά αγαθά, παρά σε μια ζωή υλικού πλούτου.


Τα μέλη της οικογένειας εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί στο Σίδνεϊ, τον Ιανουάριο για την 50ή επέτειο γάμου του Dr. Kidman και της συζύγου του, Janelle. Η Nicole Kidman είχε αναφερθεί παλαιότερα στον πατέρα της, περιγράφοντάς τον ως σπουδαίο άντρα, στον οποίο μπορούσε να βασίζεται κάθε στιγμή.

Νεκρός ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν
© REX
Νεκρός ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν
© REX

Πηγή: Daily Mail

SHARE:

24Media Network