Νέλλη Γκίνη: Χώρισα με τον Ζαμπέτα όταν έμαθε ότι έκανα έκτρωση

Νέλλη Γκίνη: Χώρισα με τον Ζαμπέτα όταν έμαθε ότι έκανα έκτρωση
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Νέλλη Γκίνη Youtube

Μια μάλλον άγνωστη πτυχή της σχέσης της με τον γιο του Γιώργου Ζαμπέτα, Μιχάλη, δίνει η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια που όπως λέει χώρισε 15 μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μια πολύ προσωπική και στενόχωρη ιστορία από το παρελθόν της εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Νέλλη Γκίνη στην τηλεόραση του Μακεδονία TV και την εκπομπή “Όλα Καλά”. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε κατά βάση από τη συμμετοχή της σε ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (οι νεότεροι ίσως τη θυμάστε και από την εκπληκτική εμφάνισή της στα Εγκλήματα πλάι στην Κορίνα) αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τους άνδρες και περιέγραψε τον πικρό τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε ο δεσμός της με τον γιο του Γιώργου Ζαμπέτα, Μιχάλη.

“Πλήγωσα κάποιους ανθρώπους όπως και πληγώθηκε. Αλλά υπήρξε μια περίπτωση που έκανε ένα φοβερό λάθος το οποίο πλήρωσα και δεν μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου” εκμυστηρεύεται στην κάμερα της εκπομπής η ηθοποιός και τραγουδίστρια. “Με τον Μιχάλη επρόκειτο να παντρευτούμε, 15 μέρες πριν την εκκλησία χωρίσαμε μετά από ένα δικό μου τραγικό λάθος” συνεχίζει η καλλιτέχνις για τη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Ζαμπέτα. “Δεν ήταν αποβολή, ήταν έκτρωση” πρόσθεσε για την επιλογή της που οδήγησε στον χωρισμό.

Η Γκίνη σχολιάζει πως πιστεύει ότι ο Θεός τη συγχώρεσε για την πράξη αυτή, αναφερόμενη στον γιο της Μάριο, επί το καλλιτεχνικότερο Boem που προσπαθεί να διαγράψει τη δική του καριέρα στο τραγούδι.

Στη σύντομη συνέντευξή της η ηθοποιός αναφέρεται επίσης και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και τον Στάθη Ψάλτη με τον οποίο συνεργάστηκε αργότερα στο θέατρο.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα