Νέο βίντεο: Ο Τζόνι Ντεπ μεθυσμένος διαλύει την κουζίνα μπροστά στην Άμπερ Χερντ

Νέο βίντεο: Ο Τζόνι Ντεπ μεθυσμένος διαλύει την κουζίνα μπροστά στην Άμπερ Χερντ
Τζόνι Ντεπ Daily Mail

Η Άμπερ Χερντ παρουσίασε στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να είναι μεθυσμένος και να γκρεμίζει την κουζίνα του σπιτιού. Βρίζει, χτυπάει ντουλάπια και σπάει ποτήρια.

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη για τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Οι δυό πλευρές καταθέτουν στο δικαστήριο στοιχεία, βίντεο και άλλα ντοκουμέντα από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι, ρίχνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και προσπαθώντας να αποδείξουν κακοποίηση και παραβατική συμπεριφορά.

Το τελευταίο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έχει σοκάρει τους θαυμαστές του ηθοποιού, καθώς δείχνει τον ίδιο να είναι μεθυσμένος και να γκρεμίζει την κουζίνα του σπιτιού, βρίζοντας, χτυπώντας ντουλάπια και σπάζοντας ποτήρια.

Το βίντεο με τον ηθοποιό να βρίσκεται εκτός εαυτού κατέγραψε η Άμπερ Χερντ, η οποία ήταν έτοιμη να δακρύσει όσο παρακολουθούσε το βίντεο μέσα στο δικαστήριο της Βιρτζίνια την Πέμπτη.

Το βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ να γκρεμίζει την κουζίνα

Ο Τζόνι Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: “Motherf*****! Motherf*****”, ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους.

Η Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: “Τι συνέβη;” καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω. Στη συνέχεια η Χερντ λέει: “Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα”.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο διάσημος ηθοποιός παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια το σπάει.

Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν είπε στον Ντεπ: “Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;”.

“Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει ότι με ηχογραφεί και στο τέλος γέλασε και χαμογέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι”, απάντησε ο Τζόνι Ντεπ, ενώ πρόσθεσε:Έκανα επίθεση σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ”.

Ο διάλογος του Τζόνι Ντεπ με τον δικηγόρο της Άμπερ Χερντ

Έπειτα, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και τον δικηγόρο της πρώην συζύγου του, Μπεν Ρότενμπορν.

Ρότενμπορν: Μπορεί να ήσουν μεθυσμένος;

Ντεπ: Είναι μια πιθανότητα.

Ρότενμπορν: Ήπιες μονορούφι ένα μεγάλο ποτήρι με κόκκινο κρασί;

Ντεπ: Ήπια ένα μεγάλο ποτήρι κρασί. Το θεώρησα απαραίτητο.

Ρότενμπορν: Είσαι μεγαλύτερος από την Amber, σωματικά;»

Ντεπ: Δεν θα το έλεγα αυτό.

Ρότενμπορν: Τα πρότυπα του νότιου τζέντλεμαν δεν ήταν στο μυαλό σας εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή;

Ντεπ: Δεν ξέρω για κανέναν άλλον, αλλά είχα εμπειρίες όπου κάποιος ξεφεύγει από τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του κατά καιρούς.

Ντεπ: Δεν προσπάθησα να προσεγγίσω τη δεσποινίς. Γιατί βιντεοσκοπούσε; Αν φοβόταν μέχρι θανάτου γιατί δεν έφυγε;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα