Next Top Model: Η Ελεονόρα Μελέτη γλέντησε στο twitter με την πρεμιέρα

Next Top Model: Η Ελεονόρα Μελέτη γλέντησε στο twitter με την πρεμιέρα
Η παρουσιάστρια Ελεονόρα Μελέτη Facebook/Eleonora.meleti.official

Πρεμιέρα για το reality μοντέλων το βράδυ της Δευτέρας. Τι κι αν η Μελέτη ανήκει στον Alpha, έκανε πάρτι στο twitter με τα κορίτσια του GNTM.

Αν η νέα τηλεοπτική σεζόν είχε σημείο εκκίνησης, αυτό σίγουρα θα έπρεπε να τοποθετηθεί την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Από την αρχή της εβδομάδας, εμφανίζονται σίγα, σιγά τα νέα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών. Έχουμε βέβαια ακόμη δρόμο, ώσπου να ξετυλίξουν όλα τα κανάλια πλήρως τις νέες τους εκπομπές. Πρεμιέρα λοιπόν τη Δευτέρα, πέραν των πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών προγραμμάτων και για το βαρύ χαρτί του Star, στο πρώτο μισό της σεζόν. Το Greece’s Next Top Model που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Prime Time της Δευτέρας.

Και ότι είναι σε prime time, βρίσκεται αυτόματα και στο twitter. Μεταξύ των δεκάδων τρολ, των αστερίων μηνυμάτων και των καυστικών σχολίων, παρατηρήσαμε μια παλιά γνώριμη του tweet σχολιασμού, που είχαμε να δούμε στον ρόλο αυτό από την εποχή του πρώτου Survivor (δραστηριότητα που της χάρισε και μια θέση σε εκπομπή σχολιασμού του reality). Η Ελεονόρα Μελέτη σχολίασε, φωτογραφήθηκε, ξανασχολίασε, έβαλε στο παιχνίδι και τον σύντροφό της και γενικά ευχαρστήθηκε όσο κανείς την πρεμιέρα.

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα