Nick Cannon: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – Αποκάλυψε ότι πέθανε ο 5 μηνών γιος του

Nick Cannon: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – Αποκάλυψε ότι πέθανε ο 5 μηνών γιος του
Ο Nick Cannon Instagram

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στο σόου που παρουσιάζει ο γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής Nick Cannon, καθώς "έχασε" τον μόλις πέντε μηνών γιου του.

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής Nick Cannon, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο μόλις μηνών γιο του από όγκο στον εγκέφαλο. Ο παρουσιαστής μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την τραγική απώλεια που έζησε η οικογένειά του.

Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή του ότι το ζήτημα υγείας του μικρού γιού του Ζεν, ξεκίνησε όταν ήταν 2 μηνών. Οι δυο γονείς παρατήρησαν ότι το κεφάλι του μωρού φαινόταν λίγο μεγάλο και νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα με τα ιγμόρεια.

Στην επίσκεψη στον γιατρό ανακάλυψαν πως είχε άρχισει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του Ζεν, ενώ υπήρχε ένας όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση, όμως ο όγκος μεγάλωσε πολύ γρήγορα.

Ο Nick Cannon ξέσπασε σε κλάματα, καθώς περιέφραφε τις τελευταίες στιγμές με τον γιο του, όταν τον πήγαν στην παραλία την Κυριακή και τον κράτησαν στην αγκαλιά τους για τελευταία φορά. Το μωρό πέθανε αμέσως μετά.

Δείτε την συγκινητική εξομολόγηση του Nick Cannon

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version