Νικολαΐδου: Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω

Νικολαΐδου: Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω

Με μια λακωνική δήλωση στο Instagram, η ηθοποιός φαίνεται να αναφέρεται στο περιστατικό Παπαγιάννη - Παυλίδου. Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να έχει φερθεί με ανάλογο τρόπο και σε εκείνη πριν κάποια χρόνια

Νέες διαστάσεις παίρνει η διαμάχη Παπαγιάννη – Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο, έπειτα από τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και ήθελαν παρόμοιο περιστατικό να έχει συμβεί και με άλλη συνάδελφο του ηθοποιού. Συγκεκριμένα, η εκπομπή “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”, ανέφερε πως η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου βρισκόταν σε περιοδεία πριν κάποια χρόνια με τον Μάνο Παπαγιάννη, όταν έπειτα από παρεξήγηση εκείνος βγήκε εκτός εαυτού. Όσα ακολούθησαν θυμίζουν πολύ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή, όσα περιέγραψε η Σοφία Παυλίδου.

Αν και η ίδια η ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, η ανάρτησή της στο Instagram αφήνει να εννοηθούν πολλά. “Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί” ανέφερε.

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε το περιστατικό φερόμενου ξυλοδαρμού της σε τηλεοπτική εκπομπή του Epsilon, ενώ για το ίδιο θέμα έκανε δηλώσεις και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη […] Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε «εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γ…ω π…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο» σημείωνε.

«Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία» δήλωσε στο «Εθνος» ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης προσθέτοντας πως «η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης». «Δεν περίμενα το θέμα να πάρει αυτή την έκταση. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Είναι παντελώς ανακριβή αυτά που ειπώθηκαν και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να κινηθώ νομικά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα