Νίκος Αλεξίου: Η δραματική εξομολόγηση του "Πλαπούτα" από της "Ελλάδος τα παιδιά"

Νίκος Αλεξίου: Η δραματική εξομολόγηση του "Πλαπούτα" από της "Ελλάδος τα παιδιά"

Ο Νίκος Αλεξίου, γνωστός σε όλους ως "Πλαπούτας" μίλησε για το "Της Ελλάδος τα Παιδιά", την ελάχιστη επαφή που είχε με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς και το πρόβλημα της ανεργίας.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Αλεξίου, ο γνωστός σε όλους μας «Πλαπούτας» από τη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος Τα Παιδιά». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ελάχιστη επαφή που κατάφερε να κρατήσει με τους συμπρωταγωνιστές του από την επιτυχημένη σειρά καθώς και το πρόβλημα ανεργίας που αντιμετώπισε.

«Δεν με πειράζει που με συνοδεύει ο "Πλαπούτας". Μεγαλώνοντας όλα αυτά γίνονται λίγο ιστορία. Όταν το κάναμε πιθανόν να είχα χάσει δουλειές στο θέατρο. Πιθανόν - δεν ξέρω, αυτά δεν τα μαθαίνεις ποτέ. Δεν ξέρω αν το θεωρώ δίκαιο ή άδικο, αλλά το θεωρώ μέχρι ενός σημείου μία φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Μπορεί να έχασα δουλειές, δεν ξέρω. Ανοίγει μια πόρτα και κλείνουν δέκα» δήλωσε και αποκάλυψε ότι για έναν τουλάχιστο χρόνο, δεν είχε καταφέρει να παίξει πουθενά.

«Έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια από τότε. Άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Δημήτρης Βενιζέλος που έγραφε το σενάριο. Με τα παιδιά είχα ελάχιστη επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Με το τέλος του σίριαλ λίγο πολύ εξαφανιστήκαμε. Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε παίξει σε κάτι επεισόδια από άλλα σίριαλ, στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Τώρα συναντηθήκαμε και παίξαμε σε μια σειρά, στη “Ζωή εν τάφω” που ήταν στην ΕΡΤ» συνέχισε.

Σε ερώτηση αν θα ξαναέκανε το «Της Ελλάδος τα παιδιά» απάντησε θετικά: «Δεν είμαι από αυτούς που διαλέγουν δουλειές» είπε ο Νίκος Αλεξίου.

Μίλησε τέλος και για τον νευρικό κλονισμό που υπέστη στα 50 του: «Κατάλαβα πόσο με επηρέασε η απώλεια του πατέρα μου στα 50 μου, όταν έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με αφορμή μια σχέση μου. Κοινωνικά και οικονομικά ανήκω στην κατώτατη τάξη. Ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι, το έχω πάρει. Δεν είμαι πλούσιος.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1, The 2Night Show
SHARE:

24Media Network