Νίκος Αλιάγας: "Όταν γεννήθηκα είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής"

Νίκος Αλιάγας
Νίκος Αλιάγας GLOMEX

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τα πρώτα χρόνια της ζωής του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εκ γενετής προχώρησε ο Νίκος Αλιάγας.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από τη γέννησή του αλλά και την πειραματική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε μίλησε ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής "Γεια σου!" με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε μία σπάνια εξομολόγηση ανέφερε πως οι πρώτοι μήνες της ζωής του δεν ήταν καθόλου εύκολοι καθώς χρειάστηκε να χειρουργηθεί όταν ακόμα ήταν πέντε-έξι ημερών, ενώ ανέφερε πως πέρασε αρκετούς μήνες μακριά από τη μητέρα του.

«Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι, είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου. Με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα. Δεν ήταν μία επέμβαση ρουτίνας. Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα σε ένα έντερο κι εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν ή πέντε ή έξι ημερών νομίζω και έκαναν ένα πείραμα για να δουν αν το παιδί αυτό μπορούσε να ζήσει. Και έζησα", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: "Ταλαιπωρήθηκα κι είχα έναν πόνο. Έμεινα μήνες στο νοσοκομείο μακριά από τη μάνα μου. Με έφεραν μετά στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο έτσι και με πολλά ράμματα. Ήμουν έτσι για πολύ καιρό. Ήμουν δύο μηνών τότε".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network