Νίκος Κουρής: Απεχθάνεται τους γάμους και εξηγεί γιατί δεν έχει υποσχεθεί κανένα διηνεκές σε κανέναν

Νίκος Κουρής: Απεχθάνεται τους γάμους και εξηγεί γιατί δεν έχει υποσχεθεί κανένα διηνεκές σε κανέναν
Νίκος Κουρής glomex

Ο Νίκος Κουρής κάθισε στον καναπέ του "Στούντιο 4" και μίλησε για το IQ160, την αποστροφή του για τον γάμο, την προβολή αλλά και το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Καλεσμένος της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (08/06) ο Νίκος Κουρής και με διάθεση για αυτοκριτική άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τις διαφορετικές επαγγελματικές κινήσεις που έκανε τους τελευταίους μήνες, από την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού στον πρωταγωνιστικό ρόλο μίας κομεντί, κάτι που ο “παλιός εαυτός του” ίσως να μην επέλεγε, ανέφερε πως “ποτέ δεν παραμυθιαζόμουν για αυτά που έκανα. Δεν πίστευα ότι ήμουν κάτι σπουδαίο, δεν πίστεψα ότι είμαι κάτι σπουδαίο, επειδή συνάντησα σπουδαίους ανθρώπους και έκανα σπουδαίες παραστάσεις που έμειναν στην ιστορία. Ήμουν μέρος ενός πράγματος που το πλήρωσα με κόπο και δουλειά. Δεν είχα παραμυθιαστεί ότι τα τηλεπαιχνίδια ή τα σίριαλ είναι κάτι κατώτερο. Εγώ δεν μπορούσα να τα κάνω, γιατί δεν είχα την τεχνική. Ή δεν ήμουν προσανατολισμένος προς τα εκεί”.

Εξηγώντας το πώς κατάφερε να αλλάξει κατεύθυνση, ο ηθοποιός σχολίασε πως άρχισε να σκέφτεται ότι θα ήθελε πιο πολύ να βρει τον εαυτό του στην αλήθεια και όχι αυτό που του είπαν πως είναι.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην κωμική σειρά “IQ 160” του STAR που πρωταγωνιστεί με τη Σμαράγδα Καρύδη και ανέφερε πως η πρόταση ήρθε από την ηθοποιό, χωρίς εκείνη να περιμένει πως θα της απαντήσει αμέσως θετικά και χωρίς να έχει διαβάσει το σενάριο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στη σχέση του με την Έλενα Τοπαλίδου, τη σύντροφό του επί 18 χρόνια, λέγοντας πως ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει.

Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα και αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει και που είναι κάποιος. Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο, όποιο συμφέρον. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθητικό να συναντάω ανθρώπους που κοιτάνε το συμφέρον τους. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι και είμαι υπερήφανος για αυτό. Δεν κοίταξα καμία καριέρα, πώς θα κερδίσω και πώς θα ανελιχθώ“, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως δεν έκανε ποτέ τίποτα για να πετύχει, παρά μόνο αυτό που νόμιζε ότι πρέπει να κάνει.

Τέλος, εξήγησε τους λόγους της αποστροφής του για τους γάμους, αναφέροντας πως πέρα από την αισθητική που δεν του αρέσει, διαφωνεί με την υπόσχεση του διηνεκές που δίνεται και στο οποίο δεν πιστεύει.

Δεν έχω υποσχεθεί ποτέ σε κανέναν κανένα διηνεκές, γιατί δεν μου το υπόσχεται η ζωή. Γιατί να το υποσχεθώ εγώ σε εσένα; Ξέρω εγώ τι θα μου συμβεί αύριο, είτε επί του πρακτέου είτε μέσα μου; Δεν έχει καμία βαρύτητα, απλά δεν διαννοούμαι να μπω καν στη διαδικασία, δεν το καταλαβαίνω. Για κανέναν λόγο. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε όλοι πάρα πολύ ‘δίνοντας λογαριασμό‘”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα