Νόελ Γκάλαχερ: Γ***ε τον Τζέρεμι Κόρμπιν. Είναι κομμουνιστής

English singer, Noel Gallagher performs during the concert of his High Flying Birds band at the 24th Sziget (Island) Festival on Shipyard Island, Northern Budapest, Hungary, Monday, Aug. 15, 2016. The festival is one of the biggest cultural events of Europe offering art exhibitions, theatrical and circus performances and above all music concerts over eight days. (Balazs Mohai/MTI via AP)
English singer, Noel Gallagher performs during the concert of his High Flying Birds band at the 24th Sziget (Island) Festival on Shipyard Island, Northern Budapest, Hungary, Monday, Aug. 15, 2016. The festival is one of the biggest cultural events of Europe offering art exhibitions, theatrical and circus performances and above all music concerts over eight days. (Balazs Mohai/MTI via AP) AP

Ο Βρετανός τραγουδιστής τα έβαλε και με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ αποκάλεσε όλους τους πολιτικούς "γ***νους" ηλίθιους

Σε ένα ρεσιτάλ "ευπρέπειας" ο Νόελ Γκάλαχερ, των πάλαι ποτέ θρυλικών Oasis και εφόσον ερωτήθηκε για τον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν απάντησε: "Γ**ε τον Τζέρεμι Κόρμπιν. Είναι ένας κομμουνιστής". Ο καλλιτέχνης που ηγείται πλέον των High Flying Birds, είχε μια καλή κουβέντα και για τον Αμερικανό πρόεδρο σχολιάζοντας: "Δεν πρόκειται καν να τον χαρακτηρίσω. Δεν επηρεάζει τη ζωή μου. Βέβαια, οι απόψεις του για το περιβάλλον είναι τρομακτικές και θα επηρεάσουν τα παιδιά μου".

"Οι πολιτικοί; Είναι γ**νοι ηλίθιοι. Είναι οικονομολόγοι, αυτό είναι. Είναι όλο ηλιθιότητες και γνωρίζω καλά, αφού έχω συναντήσει αρκετούς από αυτούς" ανέφερε συλλήβδην για την πολιτική σκηνή. Όπως είπε άλλωστε αποφεύγει να παρακολουθεί ειδήσεις γιατί τις βρίσκει βαρετές. "Αν είναι να έρθει το τέλος του κόσμου, δεν θέλω να το γνωρίζω. Δεν θέλω να παρακολουθώ την καταστροφή του" αναφέρει.

ADVERTISING

Σε αυτό το σημείο τα βέλη του στρέφονται και εναντίον του Κιμ Γιονγκ Ουν, του βορειοκορεάτη ηγέτη: "Αν ο ουρανός πιάσει φωτιά εξαιτίας ενός μικρού τροφαντού Βορειοκορεάτη ηλίθιου που εκτοξεύει πυραύλους, ας έρθει το τέλος του κόσμου. Δεν θέλω να το ξέρω. Προτιμώ να κάνω κάτι άλλο".

Οι ακραίες τοποθετήσεις του μουσικού δεν είναι άγνωστες. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις δηλώσεις με τις οποίες τα έβαζε με τους Συντηρητικούς του Ηνωμένου Βασιλείου για το Brexit. "Τέθηκε στην ετυμηγορία του λαού. Ο λαός ψήφισε. Αυτό είναι η δημοκρατία. Ξεπεράστε το" ανέφερε.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Balazs Mohai/MTI via AP

SHARE:

24Media Network