Νόνη Ιωαννίδου: “Ζήσαμε με τον άντρα μου στον Παρνασσό για 12 χρόνια, χωρίς ρεύμα”

Νόνη Ιωαννίδου: “Ζήσαμε με τον άντρα μου στον Παρνασσό για 12 χρόνια, χωρίς ρεύμα”
Η Νόνη Ιωαννίδου στο The 2night show Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να παρατήσει την καριέρα της, για να ζήσει "ασκητικά" στο πλευρό του συζύγου της, σε ένα σπιτάκι στον Παρνασσό.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/10) η Νόνη Ιωαννίδου, η έκανε αναδρομή στο παρελθόν της και αναφέρθηκε στην απόφασή της να παρατήσει την καριέρα της στο Εθνικό Θέατρο και την τηλεόραση, για να ζήσει “ασκητικά” στο πλευρό του συζύγου της, σε ένα σπιτάκι στον Παρνασσό.

“Παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο για λόγους “μη ανωτέρας βίας”. Πήγαμε σε ένα σπιτάκι στον Παρνασσό, μαγευτικό, σαν της Χιονάτης. Δεν είχε ρεύμα. Είχε πολύ νερό από τα ποτάμια. Τον χειμώνα ήμασταν 20 άνθρωποι. Το χιόνι έφτανε μέχρι τη μέση. Ζεσταινόμασταν με φωτιές, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Ήταν άλλοι ρυθμοί εκεί. Η φύση είναι μεγάλη δασκάλα. Όσο ζούσα εκεί, δεν μου έλειπε το θέατρο. Δώδεκα χρόνια εκεί, ζήσαμε ακραίες καταστάσεις, αλλά ένιωθα ότι “είμαι εκεί”. Πετούσα, δεν περπατούσα”, δήλωσε η Νόνη Ιωαννίδου.

“Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Δεν υπήρξα καριερίστα. Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο στην ζωή μου. Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα και κάλπαζαν, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμιά φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στην ζωή μας”, πρόσθεσε.

“Όταν έχασα τον άντρα μου, ένιωσα πως έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για την απώλεια του συζύγου της.

Η Νόνη Ιωαννίδου μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο “Ήλιος”, αναφερόμενη στον “κακό” ρόλο της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα